Jacek Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Errorx: Tzn jestes smakoszm gorzkich czekolad, wiec postanowiłes sprobowac tej? Sam nie przepadam za takimi, ale od czasu do czasu jedna koseczka.. czemu nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Ja preferuje gorzką czekoladę a Lindt Excellence wymiata ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Moja ulubiona czekolada: Po prostu niebo w gębie! mój pies też był bardzo chętny na czekoladę :P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) http://zdjecia.swistak.pl/00/02/19/91/2199115_1.jpg love :D a tak to jeszcze milka biala @up ta mi nie podchodzi za bardzo :P jadlem ze 2 razy Edytowane 14 Listopada 2007 przez TeLe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 ja zawszę jak jadę na Słowację to kupuje czekoladę studencką i to jest moja ulubiona czekolada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Ostatnio kupiłem Gorzką z terravity z trzema rodzajami orzechów. Całkiem niezła jak na czekolade za 2,50. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 studencka fajna ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 nussbeiser rox xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 MZ: Smakowo najlepsze czekolady produkuje Lindt. Najczęściej są niestety droższe od pozostałych ale da się przeżyć. Lepiej skromniej a smaczniej :). Oprócz tego bardzo fajnym wynalazkiem jest duża milka z prażonkami (ryż ?) wewnątrz. Tu nie ma problemu małej ilości. Ogólnie Milka produkuje jak dla mnie nieco zbyt słodkie wyroby ale w tym przypadku trafili w 10. Rittery sa w miarę ok choć do lindta im nieco brakuje. Wedla, goplany itp staram się nie dotykać nawet kijem. To produkty które po wykupieniu przez zachodnie koncerny zostały z premedytacją "popsute". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 To ja może najpierw napisze jakich czekolad generalnie nie lubie: białych (za słodkie), bąbelkowych, kawowych. Najbardziej to chyba lubie zwykłe mleczne, lubie też z orzechami, ale całymi. Bardzo lubię Studencką, wogole to bardzo lubie czekolade, lubie wziac tabliczke i opierdzielić całą. Nie lubie jak czekolada jest ciepła tzn. jak ma temperature pokojową, najbardziej lubie wyjętą z lodowki. Bardzo lubie czekolady z migdałami. Od czasu do czasu lubie zjesc gorzką czekoladę. Kiedys z kumplem zjedlismy z siedem czekolad pod rząd, ale to było po zielonym... Kaaban i TeLe, dobre czekolady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 @Kaaban - ja od tego producenta lubie kawowa (jasnobrazowe opakowanie, dwkolorowa) i ciemna z orzechami (boska - lekko gorzka, ale bez przesady, i cale orzechy... :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Costi, jak nie zjem przynajmniej 5 kawałków tej czekolady kawowej po obiedzie to jestem chory :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kingston Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Gorzka z orzechami wedla ostatnio spróbowałem i dobra jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 @Kaaban - ja od tego producenta lubie kawowa (jasnobrazowe opakowanie, dwkolorowa) i ciemna z orzechami (boska - lekko gorzka, ale bez przesady, i cale orzechy... :) ).Oooo kawowa roxuje, akurat mój tata kupił tylko mleczną i z orzechami, ale tez się kawową zajadam często ;] Taką z orzechami właśnie wcinam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Na pierwszym miejscu stawiam czekolady Lindt. Była jeszcze jedna dobra, ale nie pamiętam jak się nazywa. Nie za gorzka, jakieś 50% plus palone migdały. Niebo w gębie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Najczęściej czekolady lindt-a jednak żebym wziął czekolade do ust to musi mieć z 70% kakao innej nie trawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Wawel, gorzka 90% Wczesniej jeszcze biala Nestle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek7278 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja uwielbiam Milkę z orzechami, jest najlepsza z czekolad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Jak mozna jesc tak czekolade 70% fuj :// raz jadlem 85% fuuuuuuj Najlepsza czekolada: -goplana -kinder czekolada ;d A z czekolady to cukierki lindor syca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zjadłbym jakąś czekoladkę, ale 'ni ma piniędzy'. Lubię produkty od Wedla, Goplany, Wawel. I te niskobudżetowe czekolady z Biedronki, Lidla itp, bo są tanie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 magnetic z biedronki :lol: wymiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Miałem okazję kupić sobie niskobudżetową czekoladę made by Tesco w UK i muszę przyznać, że była bardzo dobra i nie ustępowała tym z Milki, Wedla, Lindt'a czy innych top brands'ów. Tabliczka była o dużej wadze jak na wielkość tabliczki z bakaliami za cenę niespełna powyżej pół funciaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 mam własny przepis na czekolade robioną w domu jest całkiem dobra nie az tak jak kupna milka czy wedla itp. ale zawsze inny smak :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) Znalazłem ostatnio na połce takie coś: Właśnie kończe tabliczke, całkiem niezła nawet, czuć wyraźna gorycz a i stosunek jakość/cena ma niezły. Edytowane 16 Grudnia 2007 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaTaTaFish Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Jak dla mnie to orzechowa Nuss Beiser all the way, no i Milka łaciata oraz KnisterQ czy coś takiego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 z rodzimych to czekolada wedla z nadzieniem(!) (bez kawalkow orzechow) orzechowym. te duze kostki i to sycace nadzienie. znika w 5 minut ;] nussbeiser tez sycacy. lindt robi jakies czekolady nie-gorzkie? i mozna je dostac w polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 mleczna z wedla lub z nadzieniem pomaranczowym, toffi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 lindt robi jakies czekolady nie-gorzkie? i mozna je dostac w polsce?Tak, cala game, z nadzieniami i bez. Do dostania bez klopotu w wiekszych sklepach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Jak dla mnie czekolady wszelkiego rodzaju z posmakiem/dodatkiem kawy to jest to co mnie najbardziej pasi np. BellaRom Deluxe - Coffe Cream Pozatym czekolady z zawartoscia kakao minimum 75% wszystko co ponize j t o podrobki czekolady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...