stranded Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 nigdy nie jadłem czekolad Milka, ale śmiało polecam o smaku karmelowym/toffi wypasiona xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvana Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 wszystkie czekolady Lindta.... :D a zwłaszcza czekoladowe kuleczki Lindor, cos pysznego! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 A co powiecie na to? :D czekoladki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) zgadzam sie z kolega Silvana :) Lindt miazdzy Edytowane 12 Stycznia 2009 przez gib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulu Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Milka, Goplana, Wedel z truskawkami, mniam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) zgadzam sie z kolega Silvana :) Lindt miazdzy Pomarańczowa Excellence Lindt'a miażdży. :D No i nie mówiąc już o smaku wiśnia-chilli, poprostu wypas. :) Jest też czerwona czekolada o smaku tych kuleczek, tylko ostrzegam, bo Lindty są uzależniające. :P Szkoda, że nie ma u nas takich egzotyków. Edytowane 14 Marca 2009 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 wszystkie czekolady Lindta.... :D a zwłaszcza czekoladowe kuleczki Lindor, cos pysznego! ;) Właśnie zjadłem małą tabliczkę czekolady mlecznej Lindt i jestem wniebowzięty, zdecydowanie najlepsza mleczna jaką jadłem! Te kuleczki też są rewelacyjne, żeby to były trochę tańsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Właśnie zjadłem małą tabliczkę czekolady mlecznej Lindt i jestem wniebowzięty, zdecydowanie najlepsza mleczna jaką jadłem! Każdy smak od Lindt'a tak zadziała. ;) szczególnie wiśniowa i pistacjowa. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Idzie w jakiś marketach kupić coś od tego Lindt'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 W zasadzie bez zadnych klopotow. No, w Biedronce czy w Lidlu moze byc klopot, bo Lindt to produkt raczej z wyzszej polki. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmxm Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ja tam nie wybrzydzam. Spróbuję każdą czekoladę, oprócz tych firmowych z supermarketów typu Auchan, itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 gorzka czekolada (zdrowa bardzo), teraz tylko taka, wcześniej biała i słodka czasem z nadzieniem % xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 ostatnio mialem okazje spróbować wszystkich 3 smaków czekolady Milka 300g. Milka. Najdelikatniejsza przyjemność - Milka 300g jedna jest z wafelkiem i keksem czekoladowym, pyszna druga jest z 3 rodzajów czekolady( mleczna, biała, mleczna ze zwiększoną ilością kakao) trzecia, najbardziej zajebista to Toffi Wholenut. Jeżeli ktoś kojarzy smak lodów "Noggers" to gwarantuje, że ta czekolada smakuje identycznie. pycha! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 ostatnio mialem okazje spróbować wszystkich 3 smaków czekolady Milka 300g. Milka. Najdelikatniejsza przyjemność - Milka 300g jedna jest z wafelkiem i keksem czekoladowym, pyszna druga jest z 3 rodzajów czekolady( mleczna, biała, mleczna ze zwiększoną ilością kakao) trzecia, najbardziej zajebista to Toffi Wholenut. Jeżeli ktoś kojarzy smak lodów "Noggers" to gwarantuje, że ta czekolada smakuje identycznie. pycha! Ta 1 i 3 nieźle wyglądają. Ile kosztuje taka 300 gramowa tabliczka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 Coś ok 10zł. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 to przeciez wcale nie tak duzo. jak normalna milka 100g przeciez kosztuje 3,30. kilka postow wyzej ktos pisal o mlecznej lindta. nie wiem o jakiej dokladnie byla mowa, ale ja jadlem ta excelence extra creamy. smakuje jak czekolada z jajko niespodzianki i kinder czekolady. czyli genialnie :] polece takze gorzka czekolade alpen gold z nadzieniem malinowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 to przeciez wcale nie tak duzo. jak normalna milka 100g przeciez kosztuje 3,30. Drogo tam macie.. Ostatnio w realu widziałem za ~2.30 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Coś ok 10zł. :/ Czyli tanio nie jest. Drogo tam macie.. Ostatnio w realu widziałem za ~2.30 :P W marketach taniej ale w normalnych skrepach ponad 3zł ;). Lindt karmelowa (taka z płynnym karmelem) jest extremalnie słodka i po prostu dostaje się HIGH po tym jak po jakiejś używce ;). Ogólnie jestem za krajowymi produktami, ale niestety dla mnie inne czekolady po tym jak zjadłem Lindtha wydają się tylko produktami czekolado-podobnymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Dziś byłem i zapłaciłem dokładnie 11,49 zł i już zostało 6 tabliczek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 polece takze gorzka czekolade alpen gold z nadzieniem malinowym. Potwierdzam, super sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Ja się ostatnio przerzuciłem na TOBLERONE (każdy rodzaj) - pyszna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Polecam :) Zdecydowanie jedna z najlepszych czekolad jakie jadłem, na równi z Lindtem Chili (nie najlepsze bo do poziomu czekoladek z Leonidasa w Brukseli trochę im jednak brakuje :P). Szkoda że jednak cena ogranicza ilość możliwych do zakupu w miesiącu tabliczek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Hmm, niezłe. Wedel mleczny, Lindt (pistacjowa ftw), Kinder (:lol:), Baryłki (nie pamiętam producenta, bodajże Wedel), Merci, takie mikro czekoladki Wedla, Milka (w tym również te mikro), praliny Lindor. Temat tyczy się tylko czekoladek w postaci tabliczek, czy także różnego rodzaju bombonierek. pralin i pojedynczych czekoladek (vide Kinderki)? Aha, nie lubię gorzkiej, nie jadam też za często czekolady/czekoladowych wyrobów :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 @Yogi: Czy Lindt Chilli jest wyraźnie ostry, czy tylko tak drugoplanowo? Już nie pamiętam czy go jadłem, a zjadłbym jakąć ostrą czekoladę ;) Z gorzkich Lindtów polecam gorzką migdałową, ze słodkich Whiskey i wiśniową. Z Milki strasznie dobra jest pomarańczowa, niestety pomarańczowe wydawają zawsze w limitowanych seriach, wcześniej była z okazji Igrzysk 2008 ;) i teraz jest. W każdym razie gdybyście widzieli gdzieś polecam spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Raczej drugoplanowo, aczkolwiek wyraźnie czuć lekką ostrość przy większej ilości (uwaga - piszę z pamięci, ostatni raz jadłem ją w okolicy ostatniego sylwestra :P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Ta 1 i 3 nieźle wyglądają. Ile kosztuje taka 300 gramowa tabliczka ? Coś ok 10zł. :/ Widziałem dziś w Netto za 6.99 - lećcie do sklepów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Właśnie smakuję Trioladę. Całkiem fajna, idealnie w mój gust, chociaż ciut za słodka. Ale za to ładnie zapycha :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 A na drugi dzień w najbliższym mi Netto nie było już nic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Ta milka z limitowanej edycji z popping candies, smaczna :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Wie ktoś co się stało z mleczną Nestle w czerwonym papierku? Szukałem ostatnio i nic, nie ma... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...