Khunu Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ja sprzedalem w tamtym tygodniu p 200 pra, z 4,3 dyskiem, voodoo 2 i elasa victory 16 mb za 1000. mysle ze to byl baardzo dobry interes 8) To może chciałbyś kupić kompa z P4 2000 + 512DDR + GF4Ti + 80GB + CDRW 48x + ładna czarna obudowa + myszka, klawiatura itd + płaski panel LCD 15" za 1000zł??? ...bo ja mialem niedawno taką propozycję, ale nie miałem kasy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Sluchaj Khunu jak bys mógł załatwić tego kompa mi to bym od razy wzioł go za 2 tyś zł nawet większą ilość !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Hehe nie wiem czy to aktualne bo koleś dziś (!!!) jechał z kompem za 2000 go opchać i nie wiem czy go właśnie nie sprzedał. A chciałbyś go ew. bez grafy??? Bo ten GF o którym mówiłem to z tego kompa koleś sprzedawał. Ale już chyba przeszło mi koło nosa. Ew. zapytania proszę słać na maila Khunu@tlen.pl albo na priva ale wolę na maila... Jeśli ten komp nie zostanie kupiony do jutra to wytawię go na sprzedarz na forum (na razie jesteś do niego pierwszy). Już biegłem do gościa z kasą gdy on pojechał opchnąć tego kompa... Ahhhh taka strata... :( :( :( Ew. ww. Kompa bez grafy w cenie 1800 zł. sprzedam, ale musiałbyś do mnie podjechać bo niemobilny jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Wyślij odpowiedź na maila. Temat jest poważny, jutro będę znał więcej informacji, oraz czy jest to aktualne, na razie mamy 50% szansy. Resztę podam tylko na maila. A to jest wogóle topic dalej otwarty więc dzielcie się swoimi handlowymi osiągnięciami, na razie idzie dobrze!!! P.S. Chyba że już słodko śpisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ee az zal sie robi tych lamerow co od was kupowali. a ten radek8500 to przesada chwalic sie kradzieza??? moze ktos napisze ze pozyczyl tira z elektronika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ja kupiłem ze 3 miechy temu swojego solteka 75kav+antek900(nie żyje)+cooler+256sdr+buda codegena300W+karta TV (jakieś flyvideo chyba) za 300 zł, bo kolesia, który sprzedawał, ścigała dresowa mafia z osiedla za długi :lol::lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ostatnie pół roku ( więcej grzechów nie pamiętam :wink: ): - gf4mx440 prolinka z hynxami 4 nano za 280 ( wtedy cena rynkowa wynosiła 370 ) - monitor eizo f56 zamieniłem za daewoo 529b, bo kolesiowi eizo za dużo miejsca zajmował :lol: - hdd szajsunga 10gb wymienili mi w serwisie na 40gb - jakś panna sprzedała mi na allegro nówkę titana za 10 zeta ( wartość ok 40 ) - obudowa compaq proliant za 100 ( dla mnie bezcenna ) - stary laptop toshiby ( p100, 16mb ram, 1gb hdd, pasywny kolor ) puściłem na allegro za 600 - kupiłem toshibę portege 3490ct za 2500 ( myślę, że jest warta około 4k ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Kupiłem od kumpla kamerkę philipsa za 80 zł, a takiemu gosciowi wcisnołem za 200 zł 8) Zarobiłem ponad 200%!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Sprzedałem geforce-a 2 mx200 za 250 zł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja sprzedalem w tamtym tygodniu p 200 pra, z 4,3 dyskiem, voodoo 2 i elasa victory 16 mb za 1000. mysle ze to byl baardzo dobry interes 8) To był kiepski interes. Mogłeś za to wziąć duużo więcej ;) Pamiętam jak chyba ze 3 lata temu znajomy opchnął gościowi 2 komputery 286, 16MB RAM, dysk chyba ze 40MB i jakiś Trident za 1000zł. Cały pic polega na tym, żeby znaleźć odpowiedniego frajera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja sprzedalem w tamtym tygodniu p 200 pra, z 4,3 dyskiem, voodoo 2 i elasa victory 16 mb za 1000. mysle ze to byl baardzo dobry interes 8) To może chciałbyś kupić kompa z P4 2000 + 512DDR + GF4Ti + 80GB + CDRW 48x + ładna czarna obudowa + myszka, klawiatura itd + płaski panel LCD 15" za 1000zł??? ...bo ja mialem niedawno taką propozycję, ale nie miałem kasy :( Taaa, a za komputerem przyjdzie władza, bo dziwnym zbiegiem okoliczności okaże się, że niknął komuś z mieszkania. Takie okazje to nic innego jak kradziony sprzęt, a czasem można się przez to władować na niezłą minę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Taaa, a za komputerem przyjdzie władza, bo dziwnym zbiegiem okoliczności okaże się, że niknął komuś z mieszkania. Takie okazje to nic innego jak kradziony sprzęt, a czasem można się przez to władować na niezłą minę.Khunu: ja tam sie nie martwie o granatowe taksówki z dziwnymi kogutami i panów z pałami na wierzchu, wiec jak czegos sie dowiesz - pisz śmiało na maila :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Taaa, a za komputerem przyjdzie władza, bo dziwnym zbiegiem okoliczności okaże się, że niknął komuś z mieszkania. Takie okazje to nic innego jak kradziony sprzęt, a czasem można się przez to władować na niezłą minę.Khunu: ja tam sie nie martwie o granatowe taksówki z dziwnymi kogutami i panów z pałami na wierzchu, wiec jak czegos sie dowiesz - pisz śmiało na maila :wink: kradzione taak jak nie będzie popytu na kradziony sprzęt to nie bęzie kradzieży :? Ale życie jest życiem i okazje typu radio samochodowe za 100 zamiast 1000 kusi ludzi i napędza złodzieji :( Ja świadomie nigdy nie kupiłem nic kradzionego Może jestem frajer ale za to uczciwy a co do najlepszego interesu to uratowałem MOBO za 400 zł zlutoałem jedną ścieżkę,trafiona śrubowkrętem przy zakładaniu radiatora, i mam w podarku płytkę za 400 zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja sprzedalem w tamtym tygodniu p 200 pra, z 4,3 dyskiem, voodoo 2 i elasa victory 16 mb za 1000. mysle ze to byl baardzo dobry interes 8) To był kiepski interes. Mogłeś za to wziąć duużo więcej ;) Pamiętam jak chyba ze 3 lata temu znajomy opchnął gościowi 2 komputery 286, 16MB RAM, dysk chyba ze 40MB i jakiś Trident za 1000zł. Cały pic polega na tym, żeby znaleźć odpowiedniego frajera ;) sugerujesz cofniecie tranzakcji ;) imho - sprzedam to co w podpisie za 2000 dolarow. moze uda Wam sie to daje 20 % :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Co do kradzieży itp. oczywiście nie jestem za, ale czy nikt nie zauważył, że gdyby ceny i zarobki w jakiś sposób ze sobą współgrały to pewnie lewe interesy też zostałyby w pewien sposób ograniczone, bo to że znikną całkowicie nie ma się co łudzić,- chyba każdy woli pójść do sklepu i kupić całkiem nowy i na gwarancji sprzęt, a nie coś z nie wiadomego źródła i nie wiadomo w jakim stanie, ale niestety jest inaczej i każdy kupuje to na co go stać, a jeśli dzięki złodziejowi stać go na dwa razy lepszy sprzęt to wcale się nie dziwię takowym interesom,- chociaż to nie etyczne czy jakoś tak :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 A jak myślicie na ilę mogę wycenić to: Duron 1200 Msi K7Tpro (kt133) 256MB PC133 20 GB IBM 5400 rpm TnT2 M64 32 mb Creative dźwięk AC'97 Midi Tower 235 watt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 kupilem dwa routery cisco 1601R za 50 zł na allegro poszly za 1800zł 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 kupilem dwa routery cisco 1601R za 50 zł na allegro poszly za 1800zł 8O 8O 8OWow, to daje jakieś 3600% :) Yezzu to wy dobrzy jesteście... Znaleźć lamera to nie problem, kwestia znaleźć lame z kasą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 kupilem dwa routery cisco 1601R za 50 zł na allegro poszly za 1800zł 8O 8O 8OWow, to daje jakieś 3600% :) Yezzu to wy dobrzy jesteście... Znaleźć lamera to nie problem, kwestia znaleźć lame z kasą... To chyba odwrotnie. Moze te routery byly sporo warte tylko on kupil za bezcen. Ale ja sie nie znam Chce ktos full wypas karte muzyczna SB Vibra 128 za 100zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 to i ja się pochwale - sprzedałem jednej firmie usługę utylizacji starego sprzętu za 1000zł +VAT :) miały to być obudowy i parę starych monitorów (tak naprawdę to nie wiedziałem co z tym zrobić - głównie sprzedaje nowy sprzęt, ale coś mnie podkusiło). Podstawiłem samochód pod ich budynek i ide do środka (miałem sprzęt wynieść, spisać protokół i go wywieźć do "utylizacji"). Myślę sobie, jakieś stare 486 może się trafi na freesco i routerek albo coś - a do tego jeszcze zarobie. Jak zobaczyłem co tam było to mnie przytkało - prawie cały sprzet w częściach - ale dało się poskładać - a do tego całe 4 monitory 14" i jeden 15 (ale popsiuty) i około dziesięciu kompów w częściach - głównie P90 i P133. Złożyłem z tego kilka sztuk i posprzedawałem znajomym po 200-400zł za zestaw :) jak podsumowałem to byłem ponad 3000 do przodu za parę godzin roboty :) może kasa nie duża, ale wpadła za free :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja kupiłem jakies pół roku temu Solteka KAV + A850(@1000) + 3x256 RAM PC133 + cooler za 500 rive tnt 2 ultra sprzedałem niedawno za 150 Clap poszedł jakies pół roku temu za 250 ostatnio kupiłem za 50 klawiature stacje i cd i za 270 eizo f56 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 moj tata kiedys mnie sie spytal: warto wymienic cd na dvd (mialem asusa 48x czy cos kolo tego) i powiedzialem ze jasne itp wtedy dvd koszowalo grubo ponad 400zł I tata wymienil na pionierka slot in 10/40 :) ~~~~~~~~~~ sprzedaje go jak cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Taaa, a za komputerem przyjdzie władza, bo dziwnym zbiegiem okoliczności okaże się, że niknął komuś z mieszkania. Takie okazje to nic innego jak kradziony sprzęt, a czasem można się przez to władować na niezłą minę.Khunu: ja tam sie nie martwie o granatowe taksówki z dziwnymi kogutami i panów z pałami na wierzchu, wiec jak czegos sie dowiesz - pisz śmiało na maila :wink: kradzione taak jak nie będzie popytu na kradziony sprzęt to nie bęzie kradzieży :? Ale życie jest życiem i okazje typu radio samochodowe za 100 zamiast 1000 kusi ludzi i napędza złodzieji :( Ja świadomie nigdy nie kupiłem nic kradzionego Może jestem frajer ale za to uczciwy a co do najlepszego interesu to uratowałem MOBO za 400 zł zlutoałem jedną ścieżkę,trafiona śrubowkrętem przy zakładaniu radiatora, i mam w podarku płytkę za 400 zł :D Taaak panowie - być może to właśnie dzięki takim jak WY mądralom-biznesmenom kupującym kradziony sprzęt straciłem drugiego kompa w ciągu dwóch miesięcy (włam do mieszkania). I nie dziwcie się że jestem taki uczulony na tym punkcie. Widać taki kraj, jakie mamy społeczeństwo - a jakie to wystarczy zerknąć na ten topik :(. Nie bójcie - pewnie kiedyś trafi na was i ktoś inny będzie miał okazje "kupić okazyjnie" wasze maszyny. Jakby nie było popytu na kradzione rzeczy, to kradzieży byłoby mniej. Brawo amoniak! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 taaaaaaaaa a moj qmpel sprzedal celerona 1Ghz , 384Mb ramu do niego , jakas plytke z agp 2x , cooler , Riva Tnt , CD-RW 8x ...... I kupil nic nie doplacajac atnka 1700 Msi 333, 256 Ram kingstona , Gf4 Mx 440 Ultra oraz Cdrw 40x........ ja na swoj najlepszy interes dalej czekam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Taaa, a za komputerem przyjdzie władza, bo dziwnym zbiegiem okoliczności okaże się, że niknął komuś z mieszkania. Takie okazje to nic innego jak kradziony sprzęt, a czasem można się przez to władować na niezłą minę.Khunu: ja tam sie nie martwie o granatowe taksówki z dziwnymi kogutami i panów z pałami na wierzchu, wiec jak czegos sie dowiesz - pisz śmiało na maila :wink: kradzione taak jak nie będzie popytu na kradziony sprzęt to nie bęzie kradzieży :? Ale życie jest życiem i okazje typu radio samochodowe za 100 zamiast 1000 kusi ludzi i napędza złodzieji :( Ja świadomie nigdy nie kupiłem nic kradzionego Może jestem frajer ale za to uczciwy a co do najlepszego interesu to uratowałem MOBO za 400 zł zlutoałem jedną ścieżkę,trafiona śrubowkrętem przy zakładaniu radiatora, i mam w podarku płytkę za 400 zł :D Taaak panowie - być może to właśnie dzięki takim jak WY mądralom-biznesmenom kupującym kradziony sprzęt straciłem drugiego kompa w ciągu dwóch miesięcy (włam do mieszkania). I nie dziwcie się że jestem taki uczulony na tym punkcie. Widać taki kraj, jakie mamy społeczeństwo - a jakie to wystarczy zerknąć na ten topik :(. Nie bójcie - pewnie kiedyś trafi na was i ktoś inny będzie miał okazje "kupić okazyjnie" wasze maszyny. Jakby nie było popytu na kradzione rzeczy, to kradzieży byłoby mniej. Brawo amoniak! Ehhh, z tym sprzętem to było tak: Ja się jeden dzień zastanawiałem brać czy nie brać i koleś w międzyczasie kompa opchał za 2 tys... Klient zawsze się znajdzie, chba żeby się cuda działy. Nie ty kupisz, to jutro kupi ktoś inny. Poza tym spójrzcie na państwo: oni dopiero zdzierają! Jak mogą dać szansę na znaczny wzrost gospodarczy ciągle wprowadając nowe podatki? Ludzie uciekają się do różnych rzeczy. Jedni kradną, żeby jakoś żyć, inni kupują kradzione. Skoro legalny biznes nie przynosi dochodów to interesy przenoszą się do "szarej strefy". Logiczne. Ale przy okazji zrozumiałem, że to jeden wielki szajs. Namęczysz się a i tak <span style="color:red;">[ciach!]</span>o z tego. Ehhh, szkoda gadać. Lepiej mówmy o legalnych interesach bo nam tu CBŚ wejdzie ;) :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluciorx Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Ja sprzedalem qmplowi athlona 1ghz za 190zł i potem on mi go dal do sprzedania za 100zł a poscilem go na allegro znowu za 170zł :-) a dostalem go na poczatku za 100zł :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 HEH...Ja swojego pentiuma 233Mhz, 96 ramu, riva tnt 32MB, monitor 15, itd opylilem za 150zl i co wy na to :D :D :D Normalnie duch dobroczynnosci po mnie wstapil. Dzien pozniej bylem tak w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iony na siebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Momo Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 A ja nabyłem za 10 PLN + VAT uszkodzony 15 calowy monitor LCD Philipsa. Dodam, że mój wujek naprawił go jednym muśnięciem lutownicy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Skoro legalny biznes nie przynosi dochodów to interesy przenoszą się do "szarej strefy". Logiczne. Chyba masz na mysli CZARNĄ STREFE!!!!!! Nie da sie wszystkeigo wybielić!!!!!!!!! niektóre rzeczy pozostają czarne ... pomyśl o tym dziś choć 2 minuty zanim zaśniesz ... Są ludzie z honorem i bez honoru ... ci pierwsi kupią sprzedadzą z rozsądnym zyskiem ... ci drudzy ukradną, bądz kupią kradzione nie myśląc O TYM ZE NAPĘDZAJĄ KONIUNGTURE!!! Wszystkim kupującym ŚWIADOMIE kradzione życzę z całego serca aby ich okradziono!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 jakies 2 lata temu sprzedalem voodoo 2 12mb za 90 zl podczas gdy byl wart jakies 30 :lol: a ostatnich czasach to hmmm.... jakies 3 miechy temu sprzedalem asusa a7v133 + 384 sdram + sb128pci za 600 zl :D :P :lol: (podkreslam ze 256 sdramu kosztowalo wtedy 100 zl) pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...