Kaeres Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Chyba ostatnio na tym kineskopie montuje firma mitsubishi - cos mi sie tak o uszy obilo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 I zachwalajac Iiyamy nie mam wcale na mysli WSZYSTKICH modeli - mowie wylacznie o modelach z gornej polki, z kineskopem Diamondtron MM. Zaden Trinitron ani jakikolwiek inny typ kineskopu nie moze sie z Diamondtronem MM rownac :P kavoo -bez urazy ale nie rozsmieszaj mnie na monitorach to sie akurat znam -takie zboczenie ale tak jak pisałem ,454 jest ok ale nie pisz bzdetów ze zaden inny kineskop nie moze sie z nim równac!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 I zachwalajac Iiyamy nie mam wcale na mysli WSZYSTKICH modeli - mowie wylacznie o modelach z gornej polki, z kineskopem Diamondtron MM. Zaden Trinitron ani jakikolwiek inny typ kineskopu nie moze sie z Diamondtronem MM rownac :P kavoo -bez urazy ale nie rozsmieszaj mnie na monitorach to sie akurat znam -takie zboczenie ale tak jak pisałem ,454 jest ok (miałem przez prawie pół roku) ale nie pisz bzdetów ze zaden inny kineskop nie moze sie z nim równac!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal123 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Taaaak? a na przyklad jaki? i moze jeszcze producenta monitora. i czy toto w Polsce jest dostepne? Bo naprawde duuuzo szukalem moniotrow i zadnego o zblizonych parametrach e tej cenie nie znalazlem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 kavoo -bez urazy ale nie rozsmieszaj mnie na monitorach to sie akurat znam -takie zboczenie ale tak jak pisałem ,454 jest ok ale nie pisz bzdetów ze zaden inny kineskop nie moze sie z nim równac!!! Dla ciebie to jest zboczenie, dla mnie to jest chleb powszedni z racji wykonywanego zawodu. Oczywiscie - mozna powiedziec ze Iiyama to zadne halo, bo takie np. referencyjne monitory Barco bija wszystko na glowe. A to, ze kosztuja powyzej 30 tys. zl to... malo istotny detal :wink: Jesli sadzisz, ze w klasie monitorow do ok. 2200 zl jest jakis SONY, Samsung, CTX, LG, ADI czy jakikolwiek inny monitor dorownujacy lub przewyzszajacy 454, to... masz racje - ktos tu kogos rozsmiesza. Ale na pewno nie ja ciebie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...