Skocz do zawartości
romek

Purepc W Telewizji Tvn24

Rekomendowane odpowiedzi

Ryba nie porywaj sie na głęboką wodę :lol:

Faktycznie, rybcia się troszkę porwał, za to Świder miał freeza ;]

Kobieta, która to mówiła była... niedoświadczona :D

Garść teori na temat podkręcania serca też była niesamowita ;]

Jednym słowem - z dużej chmury mały deszcz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale lipa z tego, Swider sie nagadał przed tą kamerą a oni praktycznei tylko pokazali jak naciska "Delete" :P A ten typ z organizacji to co on tam robił? Zna sie napodkręcaniu tak jak ja na balecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ah ten stres :) Teraz TESTUJĄ myszki :D A potem będą coś o HDD mówic - ale lamerski program :D

No a program jest skierowany do tych właśnie niedoświadczonych przede wszystkim ;) To od razu odpowiedź na posta DaRoN'a ;)

"A teraz ten sam obraz 15 minut pózniej" - chłopaki chyba tracą forme jak tyle czasu im to zajmuje :D

Ważne że efekt jest jaki było widać wyraźnie ;)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe

Mnie się jeszcze podobało "podkręcamy stopniowo, żeby osiągnąć punkt stabilności maksymalnej"

Brzmiało prawie jak: Osiągnąć punkt G :lol:

Doświadczeni czy niedoświadczeni - IMO nawet niedoświadczony mało co zrozumiał o co chodziło.

No wybacz, ale wyjaśnienie w 30 sekundach na czym polega podkręcanie to troszku za mało ;]

Ja bym mógł o tym elaboraty pisać ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry pretekst żeby pojechać na piwo ziąą :D

Odwiedzilem pewne dobrze znane Ci kolezanki :D, wiec bro nie bylo :P

Ogolnie za malo pokazali nasz waleczny team, a za duzo jakiegos lamusa w okularkach ktory na podkrecaniu znal sie raczej nie najelpiej :D

Swider i ryba fajnie wypadli, ale i tak najlepszy byl zolty termos ryby :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No patrzcie pokazali termos, a Luke'a to już nie... :|

Ogólnie prawda jest taka, że materiał był przygotowywany kolo pół godziny (jak nie więcej), dosyc dużo gadania, troche pokazywania, screeny (superPI przed oc i po oc, cpuZ, itd) a zostało z tego jakieś 3 min ;)

Ogólnie bardzo trudno opowiedzieć coś o kręceniu (miał być to materiał stricte instruktażowy) gdy sie ma na to pare minut, a opowiadać by można godzinami :)

Tak czy siak, wg mnie wyszło nie najgorzej i mam nadzieje, że ewentualnie w przyszłości będzie lepiej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie bardzo trudno opowiedzieć coś o kręceniu (miał być to materiał stricte instruktażowy) gdy sie ma na to pare minut, a opowiadać by można godzinami

No coś ty, całą kwintesencje można zawrzeć w 3 minutach :P

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Tzn. ja jestem na tyle lama i tak mało wiem, że bym temat całego podkręcania w takim czasie zamknął
Edytowane przez hary86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi