kamilo23 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 No nie pogada chłopaki pokazali klase :mrgreen: Oby wiecej takich akcji @marco dzięki za linka :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Własnie zobaczyłem :) Bardzo ładnie ppc sie zaprezentowalo :) Gratulacje :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 purepc in TV :D popieram przedmówce :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 No coś ty, całą kwintesencje można zawrzeć w 3 minutach :P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Tzn. ja jestem na tyle lama i tak mało wiem, że bym temat całego podkręcania w takim czasie zamknął dajemy maksymalne napiecie jakie mozemy i fsb w gore :lol: troche zrabany dzwiek w tym, ale moze to cos u mnie ;) Fajna ta animacja z fsb :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Spodziewałem sie całego programu poświęconego PPC i kręceniu kompa, ale lepsze to co było niż nic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Faktycznie skromnie, ale to i tak bardzo dobra reklama dla serwisu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Ale więcej gadała ta "baba" niż oni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 "...a po drugie że overclocking oznacza utrate gwarancji na sprzęt" mały żarcik na koniec :lol: A co do relacji bardzo fajna, chłopaki z PPC dobrze gadali. Gratki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Ogólnie jakby noob oglądał progr@m to stwierdzi: -[ciach!]le nie podkrecam bo trzeba LN2 -[ciach!]le nie krece strace gware -nie mam takiej fajnej klawiatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Ogólnie jakby noob oglądał progr@m to stwierdzi: -[ciach!]le nie podkrecam bo trzeba LN2 -[ciach!]le nie krece strace gware -nie mam takiej fajnej klawiatury ... i myszki G5 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 a moją uwagę zwrócił tylko jeden tekst: 'podkręcenie procesora łączy się ze wzrostem napięcia prądu' (to prąd ma napięcie???napięcie wymusza przeplyw prądu B-) ) :lol2: :mur: :lol2: :mur: :oops: :unsure: to jakbym ja zaczął gadać o polityce :lol2: no tekst mnie zwalił z nóg 'punkt stabilności maksymalnej'......to mi się podobało :D .......też mi się skojarzył z punktem G :rolleyes: ....tylko nie wiem czemu :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Prąd elektryczny ceciach!e napięcie i natężenie. napięcie wymusza przeplyw prądu W przypadku źródła napięciowego. Zauważ, że w przypadku źródła prądowego jest zupełnie odwrotnie. No dobra, koniec tych dygresji :). Materiał widać, że zrobiony aby zrozumiał go przeciętny 'Kowalski'. Raczej miał na celu tylko poinformowanie że coś takiego da się zrobić, a nie być instruktażem. Gratuluje teamowi PPC! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Wersja streamingowa:http://www.purepc.pl/node/644 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Lepsze było "jak ze starego komputera" zrobić coś szybszego. Rzeczywiście, stary. C2D 6800 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Lepsze było "jak ze starego komputera" zrobić coś szybszego. Rzeczywiście, stary. C2D 6800 ;] No bo przecież są już C2D Quad :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Czekałem tylko, aż ktoś zacznię drążyć temat: "jakims cudem 3d mark 05 klatkuje na x6800 & GX2" :D Nie pytajcie jak to się stało... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Myslalem, ze druga grafe do sli dorzuciliscie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Czekałem tylko, aż ktoś zacznię drążyć temat: "jakims cudem 3d mark 05 klatkuje na x6800 & GX2" :D Nie pytajcie jak to się stało... :mrgreen: Jak to się stało? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 underclocking ? :legal: :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Gratuluje debiutu w Tvn 24 Mała nie spójność - " Overclocking jest zupełnie legalny , ale tracimy gwarancje" :) Test 3dmarka 2005 - 15 min oc procka i mamy super płynność :) , szkoda tylko , że to nie prawda Pewnie za pierwszym razem jak klatkowało załączone były niektóre funkcje programowo , można to zaznaczyć Edytowane 8 Października 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 podkrecanie jest "zupełnie legalne" !111 Ta pani chyba do konca zycia bedzie sie zastanawiac o czym mowila w tym reportazu...^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 I pomyśleć, że tam byłem. Nawet zapoznałem się ze "Świdrem" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość evo4 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 gratuluję panowie, oby tak dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 nice program. gratz pure Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Małe, a cieszy. GJ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Sam w sobie program niejest rewelacyjny, natomiast ekipa purepc wypadła całkiem fajnie i zawsze to jest jakaś reklama. Gratulacje, wręcz dumny jestem, hehe PS: tak sobie pomyślałem ze mozna by zaproponować tvn-owi program coś ala top gear tylko w wydaniu z komputerami, co program to nie auto, tylko procesor i jego oc, nowe serie, coś extremalnego a nie test myszek <lol> . Smiechowo by było bo czegos takiego jeszcze niema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Sam w sobie program niejest rewelacyjny, natomiast ekipa purepc wypadła całkiem fajnie i zawsze to jest jakaś reklama. Gratulacje, wręcz dumny jestem, hehe PS: tak sobie pomyślałem ze mozna by zaproponować tvn-owi program coś ala top gear tylko w wydaniu z komputerami, co program to nie auto, tylko procesor i jego oc, nowe serie, coś extremalnego a nie test myszek <lol> . Smiechowo by było bo czegos takiego jeszcze niema. Tylko kto to będzie oglądał. Nas, którzy ogarniają o co w tym biega, jest garstka na całą Polskę, to za mała pibliczność dla masońskiej telewizji TVN ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 a kogo stac na topgearowe lambo czy zonde? :P mozna by ładnie tłumaczyc o co biega, ale tak tylko mi wpadlo do głowy, oczywiscie janio duzo tu racji z publiką :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Fajniy był taki program ale niestety za mała publika by była bo każdy chce tylko graććććććć i nic po zatym... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) E tam grać, niektórzy jeszcze filmy ściągają ;] Edytowane 9 Października 2006 przez DRuMah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...