MaciekCi Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Witam. :) Jestem posiadaczem płytki Asus P5N32-SLI SE Deluxe nVidia nForce4 SLI i zasiłki Antec TruePower 480W. :) Zastanawia mnie dodatkowa wtyczka 8pin , podwójna jak do P4 (4x12V). Początkowo 4piny są zakryte, ale da się je odkryć. Wiadomo , że w pierwsze 4 piny mogę wpiąć Antecową wtyczkę P4 (ale czy muszę?) a co z pozostałymi 4 wtykami ? O ile się nie mylę to chyba do SLI prawda ? :> I w ogóle jakie korzyści będę mieć z nie wpięcia/wpięcia 4pinów/wpięcia 8pinów ? Pozdrawiam. :) Edytowane 8 Października 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Wpięcie większej ilości pinów sprowadza się dowiększej stabilności napięć głównie, dlatego radzę podłączyć 8 pin nie tylko jak masz SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 4 pin/8 pin takie same napiecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Jak nie masz w zasilce 8-pin to podlaczaj 4-pin i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Spoko :) dzięki wszystkim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...