Lambo Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Witam Właśnie kupiłem zestawik na płycie głównej Gigabyte ga-m55s-s3 i mam problem :sad: . Po wylączeniu komputera zasilanie nadal dochodzi do myszki - jej czujnik podczerwieni ciągle świeci. Podobie jest z zintegrowaną kartą sieciową jej diodka ciągle mryga. Czym to jest spowodowane? czy iść do sklepu z reklamacją ? Dziękuję za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emblemat Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam Właśnie kupiłem zestawik na płycie głównej Gigabyte ga-m55s-s3 i mam problem :sad: . Po wylączeniu komputera zasilanie nadal dochodzi do myszki - jej czujnik podczerwieni ciągle świeci. Podobie jest z zintegrowaną kartą sieciową jej diodka ciągle mryga. Czym to jest spowodowane? czy iść do sklepu z reklamacją ? Dziękuję za odpowiedzi Dużo płyt ma to do siebię że właśnię tak się zachowuje, a z reklamacji by były nici na 100 % A więc bez obaw wszystko ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 To że sieciówka mruga, to normalne. Świecenie myszki zalezy od ustawień w BIOSie lub tego jak któraś zworka na płycie jest ustawiona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...