Prog Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Nie wiem dlaczego w tym Asusie od kilku dni nie działają klawisze funkcyjne. Takie jak Fn R10, Fn F11, Fn F12 itd. [czyli mute, podcisz, pogłoś]. Nie wiem, czym to jest spowodowane. Nie wyskakują, żadne konflikty w konfiguracji samego oprogramowania, ani w systemie. Czym to może być spowodowane ? ? ? Dodam, że na przykład nie świeci się także dioda pokazująca połączenie WiFi, a powinna się świecić. Ma ktoś może jakiś pomysł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 A nie odinstalowałeś/wyłączyłeś przypadkowo oprogramowania obsługującego te klawisze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Sid napisał(a): A nie odinstalowałeś/wyłączyłeś przypadkowo oprogramowania obsługującego te klawisze? Nie jest to mól laptop, więc taka opcja wchodzi w grę. Tylko nie wiem gdzie to oprogramowanie znaleźć. Osoba, o której mowa nie ma oprogramowania do laptopa... tzn. jakiejś płyty z softem. Edytowane 8 Października 2006 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Prog napisał(a): Tylko nie wiem gdzie to oprogramowanie znaleźć.Najlepiej na stronie producenta. Tutaj masz link: http://support.asus.com/download/download....SLanguage=pl-pl Musisz tylko wybrać odpowiedni model i tam znajdziesz to czego szukasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Azazel85 napisał(a): Najlepiej na stronie producenta. Tutaj masz link: http://support.asus.com/download/download....SLanguage=pl-pl Musisz tylko wybrać odpowiedni model i tam znajdziesz to czego szukasz. Dzięki wielkie. Które drivery mogą być od tych klawiszy. Te z zakładki IDE, czy innej ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) U góry jak wybierzesz już model to powinieneś mieć zakładkę "Narzędzia". Musisz kliknąć przycisk "search". Tam poszukaj. Edytowane 8 Października 2006 przez Azazel85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...