expi Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Instaluję oryginalne NHL 2007. A tu wyskakuje napis, że instalacja nie może przejść dalej, bo wymagany jest DirectX 9.0c. Ściągnąłem to z Microsoftu(Wcześniej też taką miałem). Zainstalowałem. No i dalej to samo. --- Może spróbować na jeszcze nowszym DirectX jeśli jest nowszy? Jaki jest najnowszy? Możecie dać konkretny link do ściągnięcia? Edytowane 8 Października 2006 przez expi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Dziwny problem... ;) W googlach nic na ten temat nie pisze, więc chyba to odosobniony przypadek :) Spróbuj najpierw wywalić Directx'a tym programikiem: http://www.softwarepatch.pl/plik/2623/prog...dicator_20.html Uruchom ponownie komputer, potem zainstaluj najnowszego Directx'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Czesto może być też tak, że dany DirectX jest na płycie z grą. Np. Oblivion nie pójdzie bez DirectX'a z płyty gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 To nie jest odosobniony przypadek jeśli chodzi o directx'a. Miałem pary razy ten problem. Jeden ze sposób na rozwiązanie tego to : 1. Zgranie zawartości płyty na dysk twardy 2. Wyedytować plik autorun.cfg w katalogu AUTORUN 3. Znaleźć linie w której będzie DirectXVersion=9.0c i zmien "9.0c" na "0" 4. zapisz plik i odpal instalator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Badz tez format + instelacja Directx tylko tego z plyty z gra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Satoshie właśnie będę sprawdzał czy twój sposób rozwiąże problem. A dla pozostałych... instalowałem DirectX z płyty :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Badz tez format + instelacja Directx tylko tego z plyty z gra ;) A jakby się powtórzyła historia przy innej grze to co? Znów format? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Już wszystko działa. Pomógł sposób satoshie. THX wszystkim! Pozdrawiam, Oktawian Kitala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...