Tommi_bydg Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Witam! Mam pytanko czy wybrać Opteron 144 czy też 3700 San Diego ? Jeśli chodzi o płytę główną to mam ASRock 939 Dual SATAII. Procek chcciałbym aby normalnie pracował na około 2,6-2,7GHz. Myślę o tym San Diego masz większy zegar fabrycznie. Aha i jeszcze jedno pytanie, czy któryś z w/w procków ma odblokowany mnożnik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Tak naprawde to te same procki z tym, że opek ma mnożnik 9 a SD 10. Opki lepiej się kręcą (kiedyś SD miała przyzwoite serie ale teraz to róznie bywa) Mnożnik zablkowany (w góre) Btw. jak chcesz to oddam opka z profilu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Nie chcę więcej wydać jak te 350 zł. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Jak ty chcesz kupić SD czy Opterona za 350zł? Chyba że używka po przejściach <lol> W tej cenie nawet juz 3500+ Venice'a nie dostaniesz :D Dołóż stówkę i ruszaj w świat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Milans ma na allegro nowki opterony oem za 339 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 i że niby to też używki?? AMD Athlon 3700 San Diego S939 1 MB !!od Herkulesa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 To co Panowie? Opłaca się kupić tego San Diego? W obecnej chwili mam 3500 Venice i na niego mam klienta przez co nic nie dokładam i mogę mieć tego 3700. Z tego co się dowiadywałem procek ma 12 miesięcy gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Jak ty chcesz kupić SD czy Opterona za 350zł? Chyba że używka po przejściach <lol> W tej cenie nawet juz 3500+ Venice'a nie dostaniesz :D Dołóż stówkę i ruszaj w świat.troche chyba dawno allegro nie widziales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 @Tommi_bydg pewnie że się opłaca, czy weźmiesz opka czy san diego to będzie dobrze (różnią się tylko mnożnikiem i co za tym idzie nominalną częstotliwością) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Super :) . W takim razie biorę San Diego. Dzięki Panowie za pomoc :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...