tanx Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Witam, mój znajomy ma kompa: P4 3,2ghz 512mb ramu(2x256) GeForce fx 5200 120gb + 40gb 3 wiatraki w srodku nagrywarka dvd I panuje jeszcze zamontowanie neonów w środku oraz dokupienie sound blastera. Do tej pory używał CODEGENA 300w :mur: Tak się składało , że sprzedawałem starego kompa i miałem w nim fortron a 250w i za pare zeta odsprzedałem mu tego fortrona, bo przecierz codegen to nc. Pojawia się tylko pytanie czy ten fortron to wystarczająco ma dużo mocy aby pociągnąć taki konfig. Puściłem superpi 32mb przeszlo bez problemu nie bylo restartu i ani zadnego zwisu ale fortron sie dosyc mocno grzeje i zaczyna glosno chodzic(zarowno elektronika(buczy) jak i wiatrak w nim) Jak uważacie, bo żeby nie było nieszczęścia. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Podłącz i zmierz napięcia, to się przekonasz. Masz przynajmniej tę zaletę, że Fx5200 żre z +5v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 no i ten fortron to napewno duzo lepszy jest niz ten codegen ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 imho to codegen<all zapusc mu burn w sandrze - jak przezyje to powinno byc ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...