LuZaczek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Witam! Czy ktos mial stycznosc z taka plytka. Nie chodzi mi czy ja ktos widzial bo i ja widzialem :wink: . Tylko czy ktos ja testowal i jak wypadla :?: A jesli ktos ja testowal to jak wypadla w OC?? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 a czy testowałeś ecs w OC - no właśnie więc zapomnij o tym temacie..............to najprostsza podstawa i nic pozatym... Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Włanie napotkałem się na rekomendacje tej płytki na stronie benchmark.pl. Jest tam też e-mail do autora wiec wal z pytaniami do niego. http://benchmark.pl/rek.php?a=k&id=4&roz=611#rek_611 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario-83 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 szukaj tu na forum bo jest pare razy opisa mniej wiecej ja dzisiaj oniej az 2 tematy czytalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...