fazi86 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Witam, chciałbym sobie podłączyć tv-out z grafy do telewizora (kablem s-video), oraz dvd z wieży przez kabel euro. Żeby tego dokonać bym musiał kupić kable długości 10m. Czy przy tak długich kablach nie będzie widoczna utrata jakości sygnału? Żeby nie było wątpliwości sam telewizor rewelacyjny też nie jest, jest to gdzieś 15-to letni Unimor :P (polska marka made in germany ;) ). Tak na marginesie co sądzicie o takim TV: Samsung 21" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Nie przejmuj sie ewentualna utrata jakosci bo ta jesli juz bedzi to znikoma - w porownaniu to przewodu 2metrowego ;) Masz starego grata wiec staraj sie to po prostu połaczyc z soba wiec nie wydziwiaj ;) Sam połczyłem pc z tv własnie 10metrowym kablem i filmy wygladaja bardzo przyzwoicie. Co do tv.. chyba była mowa o nim w ostatnich dnaich na forum. Nie warto.. Problemy z geometria tp głowna wada tego tv. Szukajka i odnajdziesz temat.. edit: popatrz, 2 tematy nizej : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=213918 czyli prawdopodobnie zawiedziesz sie na nim. Edytowane 8 Października 2006 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Dzięki za odpowiedź co do kabli :) Co do tamtego tematu to tam jest mowa o 29" a ja pisałem o 21", ale z tego co wyczytałem na tamtym forum wszystkie telewizory slim mają takie problemy :/ Jest na rynku jeszcze dostępny jakiś CRT 21" który ma dobrą jakość i warto by było go kupić? Bo jak narazie jedynym TV w domu jest wcześniej wymieniony Unimor i przydało by się go zmienić na coś nowszego, ale szczerze mówiąc nie mogę znaleźć nic o równie dobrej jakości... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...