Slayer Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Kupiłem niedawno motebooka właśnie z takim prockiem. Co ciekawe- jest to w 100% wersja taka, jaka idzie do desktopów. Jako, że przez bios nie dam rady tego zrobić, przydałby się drut-mod do wymuszenia wyższej częstotliwości FSB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qroń Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Kupiłem niedawno motebooka właśnie z takim prockiem. Co ciekawe- jest to w 100% wersja taka, jaka idzie do desktopów. Jako, że przez bios nie dam rady tego zrobić, przydałby się drut-mod do wymuszenia wyższej częstotliwości FSB. Uj na notebooku to raczej nie dasz rady. W ogóle ciężko by było postawić to na 100Mhz. A poza tym to po co dwa tematy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Bo 1 temat nie ma za bardzo wspólnego z 2. A czy ciężko postawić by było, to bym sprawdził osobiście. Napewno moja płyta ma support do 133 MHz włącznie, więc pytam się- czy jest możliwość wymuszenia poprzez łaczenie pinów procesora wyższej magistrali FSB. Czy naprawdę nie ma takiego moda na piny? :| Edytowane 9 Października 2006 przez Slayer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...