Skocz do zawartości
flasy

Zlecenie/ Zwrot Kasy / Www

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawa wyglada tak

robilem gosciowi strone www (szata graficzna + panel admina mojego autorstwa), nic nie bylo podpisywane, wszystko ustalilismy na slowa, gosc przeslal mi na konto czesc pieniedzy a reszta mial doslac po skonczeniu stronki. Mowil ze bedzie dawal materialy na stronke w miare posuwania sie projektu (mial to byc niecaly miesiac). Calasc przeciagnela sie od maja do konca sierpnia. Pod koniec sierpnia zdenerwowany sytuacja postanowilem oddac gosciowi stronke i panel (stronka kompletna w okolo 50% ze wzgledu na brak materialow dostarczonych przez niego i panel 100%) i powiedzialem mu ze juz nie chce miec z tym nic wspolnego (kase co mi przeslal na poczatku zatrzymalem sobie) on sie zgodzil. teraz od paru dni mnie meczy ze stronka jest niekompletna i w panelu brakuje jednej opcji o ktorej nie przypominam sobie zebysmy rozmawiali. Straszy mnie teraz ze tego tak nie zostawi ze albo dorobie do panelu ta jedna opcje albo odbierze mi kase ktora mi dal na poczatku.

On mial miesiac (od konca sierpnia do teraz) zeby przejrzec panel i sprawdzic czy czegos nie brakuje, nie odzywal sie. Teraz moje pytanie brzmi tak, czy jezeli po miesiacu jego milczenia teraz odzywa sie ze w panelu czegos brakuje i mam to dorobic (oczywiscie za darmo) a ja sie na to nie zgadzam, to czy on moze na mnie jakis urzad konsumencki albo jakis sad naslac? Przypominam ze wszystko bylo na slowa, nic nie podpisywalem, w dodatku zrobilem to wszystko po ZBYT promocyjnej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi