owlman Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Szukam laptopa jak w temacie od 12.1 cali do 13.3 glownie przeznaczony do gier, wymog to matryca "matowa" (juz jedna odblaskowa mam i dziekuje bardzo za wiecej ;P ) cena ~ 4000. Ale im mniej, tym lepiej... laptop musi miec oczywiscie naped DVD - rw i wyjscia s-video Edytowane 8 Października 2006 przez owlman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Do gier ? matowych 12.1 jest trochę, ale grać możesz w scorcha albo elastomanię, większość ma GMA950 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Do 4000,12-13" Przeznaczony do gier ? Tak to tylko w Erze :lol: W notkach ponizej 14" max co mozna dostac to gf7400/X1400,jesli to wg ciebie nadaje sie do gier to zostalo ci jeszcze uzbierac troche kaski. W Hameryce: Dell M1210 XPS z gf7400 golutki koszt conajmniej 1300$. Nie wiem czy ma s-video... Poszukaj, w polsce bedzie trudno znalesc takie cos.Zastanow sie bardziej do brania nad 14" i x1600. Musze cie tez zmartwic,notek za 1400$ w polsce posztuje juz 5500 a moze nawet wiecej :lol: http://www.allegro.pl/item132175247_dell_x..._dvdrw_12_.html Edytowane 8 Października 2006 przez baxxxio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owlman Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 no wiadome ze nie chodzilo mi o pykanie w najnowsze gry na full detalach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Nie no stary, powagi troszke. Z czym Ty wyjezdzasz? Nowy, 12" i do gier. Nie bede tutaj owijac w bawelne - nie ma czegos takiego. Nie w tym przedziale cenowym. A jedyne co mi do lba przychodzi do wlasnie ten maly XPS ale zeby GF7400 byl dobry do gier to hmm polemizowalbym. P.S. Posluchalbym dobrej rady i jednak poszukal jakiejs 14" i X1600/GF7600. W wielkosci tak duzych roznic nie bedziesz mial to Ci gwarantuje, za to w osiagach skok bedzie duuuuzy. Edytowane 8 Października 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owlman Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) no moze faktycznie przesadzilem ;) tak czy siak chodzi mi o to by byl maly, najlepiej 12.1" (jak dla mnie roznica pomiedzy 12 a 14 jest zbyt duza) w takim razie wzmianke "Do Gier" prosze wyrzucic :-) jezeli mam do wyboru rezygnacje z "malenkosci" badz "grywalnosci" to wole rezygnacje z tego drugiego. aktualizacja wymagan: - matryca 12.1 (to bardziej mile widziane) - 13.3 - wbudowany naped DVD/rw - matryca "matowa" - procesor core duo - wyjscie s-video - SOLIDNE wykonanie - nie najgorsze glosniczki - laptop glownie do pracy biurowej/Internet/Filmy/ Edytowane 8 Października 2006 przez owlman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 też się za takim czymś rozglądam.. na razie stawiam na nowe macbooki 1.8 albo serię X IBM'a.. ale pograć to na tym nie pogramy ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owlman Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 ...chociaz z drugiej strony macie chyba racje :/ roznica wielkosci pomiedzy 13 a 14 cali jest prawie nie zauwazalna... zatem co byscie polecali z 14-ek o takich parametrach jak wyzej z dobra karta - najlepiej taka jak pisal maSTHa212: X1600/GF7600 :). Tylko bym mogl go kupic w Polsce i allegro z gory odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 http://sklep.koyto.pl/eSklep/prod?id=benq+s73g+2400 Chyba tylko to jest w tej cenie, 14" + X1600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 aktualizacja wymagan: - matryca 12.1 (to bardziej mile widziane) - 13.3 - wbudowany naped DVD/rw - matryca "matowa" - procesor core duo - wyjscie s-video - SOLIDNE wykonanie - nie najgorsze glosniczki - laptop glownie do pracy biurowej/Internet/Filmy/ hp nc2400 - chyba najsolidniejsza 12" na rynku w obecnej chwili asus w5f - niestety glare acer tm3010 - niestety crystalbrite a i napędu dvd/rw nie ma, a głośniczki są kiepskie toshiba satelitte pro - chyba też błyszcząca matryca :| Rynek 14" jest chyba większy, a na długą metę praca na 12" bywa ciut męcząca, mówie to z perspektywy użytkownika. Mnie po 3-4h oczy nieco głupieją :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Jezeli chodzi o 12" stawialbym na IBM X i mysle ze nie ma co porownywac do nich HP :P Fajne 12" ma tez Asus Co do 14" to zalezy naprawde do czego ci lapik. Ja zaopatrzylem sie w IBMa T40 i mi styka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owlman Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 hm a co powiecie na FS Amilo Pro V3205? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) hm a co powiecie na FS Amilo Pro V3205? Tutaj masz troche zdjec Niestety pełnej recki nigdzie nie ma, jedyne na co zwracają uwage użytkownicy to cieply HDD ("warm", dobrze ze nie "hot"), widzialem ten sprzet w vobisie i jakosc materialów jest powalająca (magnezowa obudowa), parametry i cena rewelacyjne, jedyna wada jak dla mnie to czytnik kart z przodu (zbędna dziura), ale poza tym same zalety (gdyby jeszcze wsadzili tam chociaż X300 to byłby git) Podłącze się do tematu: Pytanie do praktyków - Jaka jest optymalna rozdzielczość do pracy biurowej na 12" matrycy ? Czy 1200x800 to nie za dużo ? Edytowane 9 Października 2006 przez contradanza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Nie. Jest w sam raz. Mniejsza byłaby klocowata, większa - męczyła wzrok, 12" to nie 15,4". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...