jojoro Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Gdzie mogę kupić klej termoprzewodzący do przymocowania radiatora na gf2mx? chciałbym sie pozbyć wentylatorka i chcę zamienić obecny radiator na coś większego (np taki od procesora. Chyba wystarczy do chłodzenia?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Najlepiej walnij na srodek paste termoprzewodzaca, a na brzegach chipu karty (tam gdzie jest czarne) dajesz troszke kropelki. Trzyma dobrze, a lepiej przewodzi cieplo niz kazdy klej termoprzewodzacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 a kupic mozesz na www.4max.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojoro Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Właśnie kupiłem pastę Titan TTG-S105 Silver Cream (5g w strzykawce), za 1PLN :) Ciekawe czy zda egzamin. Jeśli chodzi o klej, to czy musi być to kropelka, czy wystarczy dowolny cyjanoakrylan (np Cyjanopan E - mam taki w domu :)). Ciekawe tylko jak oderwę ten stary radiatorek z chipsetu. Lodówka? :) BTW czy opłaca się chłodzić pamięci w GF2mx400 128-bit AGP NV11(B2) 64MB SDRAM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 za 7pln kupilem klej na bazie miedzi.Z proporcji spoiwa i wypelniacza (dwusklanikowy klej) wyglada ze nie powiniem ustepowac przewodnoscia zadnej pascie sylikonowej (5x wiecej miedzi niz spoiwa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...