aldam Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Witam Pszeszukując na allegro procki c2d znalazłem ofertę już za 605 PLN. Trochę podejrzana sprawa. Co o tym sądzicie? http://allegro.pl/item132402035_dwurdzenio...re2duo_oem.html Generalnie ten sprzedawca ma sporo procków conroe w dobrej cenie. Czy ktoś u niego kupował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wsad Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 pewnie spadły gdzieś z ciężarówki - 3 miechy gwary - do bani <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 http://allegro.pl/show_user.php?uid=558808...pe=fb_recvd_neg UWAGA Oszustka,gwarancja niewazna bo brak dowodu zakupu,co wyszlo po jednym tel.potem zupelny brak kontaktu(nie odpisuje na maile,nie odbiera tel) ponownie wystawila procesor i zmienila numer tel. na aukcji co wskazuje na prawdopodobienstwo oszustwa. Ja jednak mimo wszystko omijam takie "okazje" . Po co sie masz pozniej denerwowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Ale z drugiej strony procki bardzo rzadko się psują, praktycznie nigdy. Więc może jeżeli nie padnie po 2-3 miesiącach katowania to już mu nic nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) http://allegro.pl/item132402035_dwurdzenio...re2duo_oem.html Generalnie ten sprzedawca ma sporo procków conroe w dobrej cenie. Czy ktoś u niego kupował? Kupilem tam E6400. Procesor działa, przesyłka szybka. Aha - kontakt wlasciwie tylko telefon, na maila odp. nie dostalem, telefony za to odbiera. Za ta cene nie zastnawialem sie dlugo. Zreszta, klikanascie tych procesorow juz poszlo i przybywa pozytywow. Edytowane 9 Października 2006 przez komisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 6300 to luz a co powiecie na 6400 za 660 zl ??!!! toz to pogrom !! 6600 za 1000 zl... ciekawe za ile u niego 6700 jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) 6300 to luz a co powiecie na 6400 za 660 zl ??!!! toz to pogrom !! 6600 za 1000 zl... ciekawe za ile u niego 6700 jest :D Ktos kupil tam 6600 za 900zl. Az zalowalem, ze wczesniej kupilem u niej to 6400;) Przestalem wiec zagladac na aukcje tej pani, zeby nie zobaczyc czasem e6400 za 500zl :) Edytowane 9 Października 2006 przez komisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) fakt 6300 zadna rewelacja -w sklepie kupisz juz nowke boxa za 690 (poza allegro ) a tu za oema ponad 600 . ale juz 6400 i 6600 zdecydowanie lepiej wypadaja -z tego co kojaze to rapra i lancer sa z bialegostoku i moze cos o tym wiedza.. sprzedaje tez ogniwo pelteria -a raczej dziewczyny sie takimi sprawami nie zajmuja.... Edytowane 9 Października 2006 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 fakt 6300 zadna rewelacja -w sklepie kupisz juz nowke boxa za 690 (poza allegro ) Napisz gdzie bo najtaniej znalazłem za ~720 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 fakt 6300 zadna rewelacja -w sklepie kupisz juz nowke boxa za 690 (poza allegro ) a tu za oema ponad 600 . ale juz 6400 i 6600 zdecydowanie lepiej wypadaja -z tego co kojaze to rapra i lancer sa z bialegostoku i moze cos o tym wiedza.. sprzedaje tez ogniwo pelteria -a raczej dziewczyny sie takimi sprawami nie zajmuja.... Ja tam nic nie wiem. Mam siakiegos tam 3,3GHz mam i mi styka ;) Nie szukam okazji na Allegro, choc faktycznie odebrac dla mnie osobiscie problemu nie robi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 http://www.pcprojekt.pl/?/p__katalog_produ...it_1_86GHz_BOX/ 710 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Ktos kupil tam 6600 za 900zl. Az zalowalem, ze wczesniej kupilem u niej to 6400;) Przestalem wiec zagladac na aukcje tej pani, zeby nie zobaczyc czasem e6400 za 500zl :) nie ktoś tam tylko majkel proc - OK co prawda na gware nie licze wogóle ale procesor bardzo trudno spalić. Trzebaby mieć walniętą płytę :-P najbardziej opłacalny zakup u tej pani to E6400 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 nie ktoś tam tylko majkel proc - OK co prawda na gware nie licze wogóle ale procesor bardzo trudno spalić. Trzebaby mieć walniętą płytę :-P najbardziej opłacalny zakup u tej pani to E6400 :-P A moze to ten cep, co Lysyn ma ? E6600@3.6GHz@1.58V = mega gniot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) A moze to ten cep, co Lysyn ma ? E6600@3.6GHz@1.58V = mega gniot @DEVILEK - nie bede sie wypowiadal :mur: Po drugie wcale nie jest to zaden gniot. Malo osobom nawet na Pure udaje sie podkrecic C2D 6600 powyzej 3600 na AC. Pewnie ze wolalbym lepszy - nawet proponowalem wymiane na wydajniejszy na AC + bardzo dobra doplata ale jakos nikt sie do tej pory nie odezwal. Edytowane 11 Października 2006 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vattax Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Generalnie ten sprzedawca ma sporo procków conroe w dobrej cenie. Czy ktoś u niego kupował? Ja kupiłem z dwa tygodnie temu u niej E6400. Procesor nosi ślady użytkowania (drobne rysy i ślady pasty), ale działa. Na dodatek brak dokumentacji i loga na bude, w opisie napisała, że są <_< Kupiłem nowy E6400 oczywiscie drożej, ale juz z gwarancją, pełną dokumentacją i zadzwoniłem dziś do sprzedawczyni z Allegro informując o stanie procesora. Nie ma problemów z odesłaniem i zwrotem kasy. Edytowane 12 Października 2006 przez vattax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...