M4TEUSZ Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) Moja płyta pozwala mi bez modów dokarmiać pamięci DDR2 napięciem tylko do 2,1V Czy jest sens zakładać na nie jakieś chłodzenie? No i ewentualnie co będzie najlepsze do ich chłodzenia blaszki z zapinką , czy małe nalepiane radiatorki? choć szczerze mówiąc najbardziej podoba mi się takie cuś, bo sprzedają to nawet taniej w pobliskim sklepie elektronicznym. Przy okazji oblepił bym nimi mosfety na mobo. Edytowane 9 Października 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonatan007 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Lepsze będą te naklejane . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Bierz radiatory Spire chyba jako jedyne coś dawają, tych nakładanych blaszek bym nawet za darmo nie zakładał, co to da? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 tylko naklejane te blaszki to raczej ozdoba a nie chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Hehehe miałem właśnie takie ramy z założonymi radiatorkami Spire, ale ja je miałem raczej jako do moddingu. Wystawiłem z nimi aukcję i momenalnie poszedł RAM z radiatorkami Spire. troszkę jest ciężko jak się chce mieć np. 3 kości, bo nie ma miejsca, al ja miałem na szczęśnie tylko 2 więc obyło się bez piłowania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 ja proponuje nawiew wentylem ;-) lepsze niż wszystko w.w ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...