Desert Eagel Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Witam. Mam problem: mój fx5200 wyswietla na ekranie tylko paski. Ma on spuchniety kondensator - jakie jest prawdopodobienstwo, ze to jest wina tego nieszczesnego kondensatorka? Dziekuje z gory za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Jakie paski? Prawdopodobienstwo jest spore, ale cos czuje, ze w karcie tej klasy i tak nie ma duzego sensu bawic sie w wymiany. A tak w ogole to nie ten dzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loolek Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Jakie paski? Prawdopodobienstwo jest spore, ale cos czuje, ze w karcie tej klasy i tak nie ma duzego sensu bawic sie w wymiany. A tak w ogole to nie ten dzial. Przelutowanie kondensatora nie jest drogie wiec nawet jak nie pomoze to duzej straty nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Też miałem fx 5200, też mu spuchły kondensatorki (u mnie 3 :D ) i po przelutowaniu ślicznie działa :)Polecam taki zabieg, ja w sumie wykosztowałem się 6zł, no i mam sprawną kartę :) pozdrawiam i powodzenia w lutowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...