Vejita Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 No to tak, mam zamiar zmienić platformę. Po wielu przemysleniach padlo na cos takiego: AMD Opteron 144 - 339zl DFI Infinity rs482 - 249zl Narazie zostaje przy swoich ramach... Gainward 7900GS / Galaxy 7900GS Topower 400W (Ten z Zenfista za 200zl) Teraz prosze o ocene sprzetu zlozonego powyzej, oraz przyblizona cene jaka bym dostal za moje stare komponenty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 ja bym zmienil w twoim configu plyte na pcie i grafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Tez o tym myslalem tyle ze po tescie z e-gieldy zwatpilem. Do wykorzystania pelnej mocy Gf7600GT potrzebny jest Venice @ 2.7ghz. Co prawda moj robi te 2.7ghz tyle ze ja chce grafike pokroju 7900GS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkali Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 jeśli w twoja sygnaturka jest aktualna martwiłbym sie przede wszystkim nie o proca, ale o zbyt małą ilośc ramu. 7900, ba nawet 7600 przy tych 512MB jest nieporozumieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Wiem wiem... Ramu oczywiscie tez bym dokupil ale jak ceny spadna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...