Matic27 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) Sprawa jest taka,kupiłem wczoraj tą karte pod PCI wczesniej miałem zintegrowane na mojej MOBO Ac97 włozyłem ją do złącza i odpaliłem kompa,w biosie wyłączyłem ac97.Uruchomiłem komputer ponownie i chciałem zainstalować sterowniki(sam karty nie wykrył) włączyłem instalator jednak on ciągle stał przy "Waiting for audio driver to be ready".Sciągnełem takze najnowsze sterowniki prosto z strony CMI chciałem uruchomić instalator a tu: Byłem także na stronie avacs: http://www.avacs.com.pl/index.php?sterowniki=1 Jednak nie znalazłem tak sterowników do XP,probowałem tymi do NT ale przy wgrywaniu nastepował restart <_< . Prosze o pomoc,bo juz kombinuje... szukam...,kombinuje... szukam.. :wink: Mam nadzieje ze tu dostane odpowiedź bo na "tłiku" zadałem kilka pytan i nic;) Pozdrawiam Edytowane 9 Października 2006 przez Matic27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 A odinstalowales sterowniki od poprzedniej karty?? Poza tym ile dales za ta karte?? Nie lepiej bylo szukac jakiegos SoundBlastera uzywanego?? Bo tak to zamienil stryjek siekirke na łomek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matic27 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) Problemik już minął,poradziłem sobie;) Teraz oczywiscie pojawił sie inny,odłączyłem tą nową karte(mialem do testowania) i powinnien mi działać realtek ac97 ,sterowniki zainstalowałem(przed podłączeniem tej nowej musiałem odinstalować) karte w menadżerze widzi.Ale nie widzi jej jako urządzenie miskujące;/. Usługa windows audio działa;] Już sam nie wiem... :huh: edit;] w opcjach sterownika pokazuje status "Sterownik włączony ale nie został uruchomiony" Edytowane 10 Października 2006 przez Matic27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...