kabull Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ostatnio kupiłem (przyznam się że na allegro) dysk twardy. Byłem świadomy tego że jest zepsuty. No ale [ciach]gorący. Pomyślałem że sprawdzę czy podgrzeje już zimną siorbatke :twisted: . Przez pietnaście minut dysk ze szklanką na nim stał sobie podłączony do kompa. Po tym herbatka nadawała się do picia :D . Napiszcie czy ktoś stosował HDD do podobnych celów :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 nieźle nieźle może nie musisz płacić za ogrzewanie w domu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 a przyczepiles kiedys wentylator do silnika od WD 40gb 7200obr.......to jest huragan ledwo w reku sie da trzymac, wieje jak cholera a silnik grzeje sie jeszcze bardziej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 eeee fajen podreczny kaloryfer do podgrzewania wczorajszej kawki mini expresik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Jak dla mnie to profanacja :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Ostatnio kupiłem (przyznam się że na allegro) dysk twardy. Byłem świadomy tego że jest zepsuty. No ale [ciach] teraz sprubuj qpic dluzsze kable i siedz na dysku :D albo podluz pod nogi! cos jak termofor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x00cl Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 A ile zaplaciles za ta grzalke? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 A ile zaplaciles za ta grzalke? :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=9991611 kabull widze ze 286 kupiles uszkodzonego co zamierzasz z niego zrobic :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=9665864 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 :lol: fajny ten laptop kabull otwierasz muzeum czy zbierasz sobie tylko pamiatki po wojnie ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Co do laptopa to okazał się sprawny chociaż od wieków nieużywany bo dostałem go razem z rodziną pająków :lol: zamieszkałych w środku. Podobno zrzucali je z salolotów bez żadnych uszkodzeń :D . Nie dziwie im się bo przy tej masie to nawet nawet niezła broń. A co do starego sprzętu to chcę go zachować dla potomnych. A poza tym jest on wytrzymalszy od tego co teraz robią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 wracajac do watku dysku to masz dobrze w końcu teraz zima:)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 nieźle nieźle może nie musisz płacić za ogrzewanie w domu :lol:.. prąd ma za darmo z lasu... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 a teraz coś z zupełnie innej beczki ;) Jak kumplowi w zimie padł dysk to użył go do gry w hokeja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 qrna, a ja mam w piwnicy trzy takie dyski. nie wiedziałem, że można na nie znaleźć amatora. jutro zmieniam podpis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 qrna, a ja mam w piwnicy trzy takie dyski. nie wiedziałem, że można na nie znaleźć amatora. jutro zmieniam podpis :) Polecam!!!!! Tylko przydało by się przy nich usprawnić podgrzewanie kawy i troche wyciszyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 qrna, a ja mam w piwnicy trzy takie dyski. nie wiedziałem, że można na nie znaleźć amatora. jutro zmieniam podpis :) Polecam!!!!! Tylko przydało by się przy nich usprawnić podgrzewanie kawy i troche wyciszyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...