Skocz do zawartości
kabull

Zastosowanie HDD

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio kupiłem (przyznam się że na allegro) dysk twardy. Byłem świadomy tego że jest zepsuty. No ale [ciach]gorący. Pomyślałem że sprawdzę czy podgrzeje już zimną siorbatke :twisted: . Przez pietnaście minut dysk ze szklanką na nim stał sobie podłączony do kompa. Po tym herbatka nadawała się do picia :D . Napiszcie czy ktoś stosował HDD do podobnych celów :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio kupiłem (przyznam się że na allegro) dysk twardy. Byłem świadomy tego że jest zepsuty. No ale [ciach]

teraz sprubuj qpic dluzsze kable i siedz na dysku :D albo podluz pod nogi! cos jak termofor :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do laptopa to okazał się sprawny chociaż od wieków nieużywany bo dostałem go razem z rodziną pająków :lol: zamieszkałych w środku. Podobno zrzucali je z salolotów bez żadnych uszkodzeń :D . Nie dziwie im się bo przy tej masie to nawet nawet niezła broń. A co do starego sprzętu to chcę go zachować dla potomnych. A poza tym jest on wytrzymalszy od tego co teraz robią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrna, a ja mam w piwnicy trzy takie dyski. nie wiedziałem, że można na nie znaleźć amatora.

jutro zmieniam podpis :)

Polecam!!!!!

Tylko przydało by się przy nich usprawnić podgrzewanie kawy i troche wyciszyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrna, a ja mam w piwnicy trzy takie dyski. nie wiedziałem, że można na nie znaleźć amatora.

jutro zmieniam podpis :)

Polecam!!!!!

Tylko przydało by się przy nich usprawnić podgrzewanie kawy i troche wyciszyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi