Skocz do zawartości
Spinacz

Komputer Do 2000zl

Rekomendowane odpowiedzi

Co sadzicie o czyms takim ??

1. Grafika:

Galaxy GeForce 7300GT (1.4ns, zalman) 128MB /128bit/ TV-out DVI-out

2. Dysk:

Samsung 80GB 7200rpm 8mb cache SATA-II

3.Nagrywarka: Benq DW1655-0B1 Lightscribe + Software

4. Zasilacz Modecom MC-350

To wychodzi około 650zł

Zaproponujcie mi teraz jakas plyte glowna, procka i pamieci na to macie okolo 1200zl (bo jeszcze buda).

i co sadzicie o Asusie p5b i procku z serii 3600 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsza płyta pod AM2 do podkręcania czyli warta swojej ceny :wink:

Płyty DFi też są bardzo dobre i stabilne (chwalone wśród szerokiego grona overlockerów)

Mogę z czystym sumieniem stwierdzic ,że ta firma nie wydaje kilkunastu gniotów tylko jedną ,ą porządną płytę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poleciłem tę bo z tego co czytałem to na płytach z Nforce 5XX czasem występują problemy ze stabilnością itd.

Może nastąpiła poprawa, co nie zmienia faktu, że te DFI jest bardzo porządną płytą.

Pozatym wg. mnie dziś nie warto patrzyć na markę, bo wiele marek nazwijmy to mało znanych produkuje bardzo udane modele części (jak Galaxy naprzykład.).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wolalbym chyba jednak lepiej mobo asusa albo gigabyte bo nie mialem stycznosci z DFI a o asusie i gigabajcie niemoge powiedziec zlego slowa ;P serwal4 czemu tak poleciles ta plyte akurat?

Zdala od Gigabyte pod 939. Bierz DFI nie Asusa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi