Spinacz Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Co sadzicie o czyms takim ?? 1. Grafika: Galaxy GeForce 7300GT (1.4ns, zalman) 128MB /128bit/ TV-out DVI-out 2. Dysk: Samsung 80GB 7200rpm 8mb cache SATA-II 3.Nagrywarka: Benq DW1655-0B1 Lightscribe + Software 4. Zasilacz Modecom MC-350 To wychodzi około 650zł Zaproponujcie mi teraz jakas plyte glowna, procka i pamieci na to macie okolo 1200zl (bo jeszcze buda). i co sadzicie o Asusie p5b i procku z serii 3600 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 AMD Athlon 64 3000+ Orleans (1.8GHz) BOX /AM2/ 299 zł DFI Infinity NF Ultra II-M2 390 zł Apacer/Kingmax 1GB PC800 CL5 499 zł (kości obu producentów w tej samej cenie) Niecałe 1200zł. Reszta jak podałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Ja wolalbym chyba jednak lepiej mobo asusa albo gigabyte bo nie mialem stycznosci z DFI a o asusie i gigabajcie niemoge powiedziec zlego slowa ;P serwal4 czemu tak poleciles ta plyte akurat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Najlepsza płyta pod AM2 do podkręcania czyli warta swojej ceny :wink: Płyty DFi też są bardzo dobre i stabilne (chwalone wśród szerokiego grona overlockerów) Mogę z czystym sumieniem stwierdzic ,że ta firma nie wydaje kilkunastu gniotów tylko jedną ,ą porządną płytę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Poleciłem tę bo z tego co czytałem to na płytach z Nforce 5XX czasem występują problemy ze stabilnością itd. Może nastąpiła poprawa, co nie zmienia faktu, że te DFI jest bardzo porządną płytą. Pozatym wg. mnie dziś nie warto patrzyć na markę, bo wiele marek nazwijmy to mało znanych produkuje bardzo udane modele części (jak Galaxy naprzykład.). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Ja wolalbym chyba jednak lepiej mobo asusa albo gigabyte bo nie mialem stycznosci z DFI a o asusie i gigabajcie niemoge powiedziec zlego slowa ;P serwal4 czemu tak poleciles ta plyte akurat? Zdala od Gigabyte pod 939. Bierz DFI nie Asusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...