Adagio Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Witam! Mam pytanie odnoscnie kart WiFI. Modele jakich producentów umozliwiają ustawienie innego niż standardowy adresu mac w ustawieniach urządzenia? Lub jakie Routery w rozsądnej cenie (Wifi) mają możliwosć zmiany adresu mac) To tyle. Dzieki! Edytowane 10 Października 2006 przez Adagio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 wiekszosc / wszystkie nawet te na usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adagio Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Jestes na 100% pewnien? Bo chodzi mi konkretnie o ustawienia w sterownikach a nie o zewnetrzne programy zmieniające adres mac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpalarczyk Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Jestes na 100% pewnien? Bo chodzi mi konkretnie o ustawienia w sterownikach a nie o zewnetrzne programy zmieniające adres mac.No ma większość teraz ten bajer w sterownikach. Szczerze mówiąc ostatnimi czasy nie spotkalem sie z laptopem czy nawet kompem, zeby nie bylo tej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...