Arczi Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Siemka wszystkim. Niedlugo bede odstawial kompa na gwarancje, bo dysk cos sie psuje i wywala bluescreeny o kodach wskazujących ewidentnie na HDD. Dysk mam 80GB i szczerze to teraz dla mnie juz troche mało :) :) . Kompa kupowalem w firmie, gdzie tata ma uklady, wiec moze bede mogl cos zdzialac :-P :-P . Rzecz w tym, czy jest taka opcja, ze jesli stwierdzą, ze dysk do wymiany, to doplace im troche kasy zeby dali mi dysk 160GB? :D :D . Za odpowiedzi z gory dzieki i pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Siemka wszystkim. Niedlugo bede odstawial kompa na gwarancje, bo dysk cos sie psuje i wywala bluescreeny o kodach wskazujących ewidentnie na HDD. Dysk mam 80GB i szczerze to teraz dla mnie juz troche mało :) :) . Kompa kupowalem w firmie, gdzie tata ma uklady, wiec moze bede mogl cos zdzialac :-P :-P . Rzecz w tym, czy jest taka opcja, ze jesli stwierdzą, ze dysk do wymiany, to doplace im troche kasy zeby dali mi dysk 160GB? :D :D . Za odpowiedzi z gory dzieki i pozdro ;)JA w Sirius tak nie mogłem - musiałem sprzedać na allegro i kupić normalnie inny ( w innej firmie skoro sirius taki nie ugodowy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Sprzedac na allegro zepsuty dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Sprzedac na allegro zepsuty dysk?Nie zepsuty tylko ten który Ci wymienią za stary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) A no w sumie to nie jest głupi pomysł :D :D . To ten nowy wymieniony dysk sprzedałbym mniej więcej po takiej cenie, po jakiej chodzą takie nowe HDD no nie? :D P.S. Jezeli to by wypaliło, to jakiej firmy polecacie kupić nowy dysk? Dalej Seagate czy może Samsung? Edytowane 11 Października 2006 przez Arczimodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...