LukeXE Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Witam Pare dni temu zakupiłem na allegro asuska p5p800se w stanie idealnym, za 51zl, ale z małym haczykiem. Spalony port AGP. Nie gram, a chciałem płytke tanią do benchingu. Po przyniesieniu paczki przez listonosza o dziwo okazało się, że port AGP działa i to bardzo dobrze. Jednakże, nie działa dzwięk (integra) Próbowałem wszystkiego, rózne stery, aktualizacja biosu, reinstall systemu...kartę widzi, stery wgrane, żadnych konfliktów...ale NIC nie słychać... Ma ktoś jakiś pomysł, czy mam jutro isc do sklepu kupic za 2 dychy jakąś najprostszą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Zacznij grac, ale bez dzwieku Lukasz :lol: Kup zwykla za 20zl i po problemie. W biosie oczywiscie wlaczona karta ? edit : skoro widzi, to wlaczona. Wiec kup zwykla. Edytowane 10 Października 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Nie gram :P chce muzyki posłuchać, bo siedzieć przy "niemym" kompie to niesamowicie nudno ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Masz front-panel audio w budzie? Bo może po prostu zielone gniazdo z tyłu jest walnięte i poprzez wyprowadzenie bezpośrednio z płyty by poszło... A jak nie masz, to ustaw dźwięk 4-kanałowy z opcja "clone" i podczep głośniki pod tylny kanał - strzał w ciemno, ale nie zaszkodzi spróbować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...