sebkan Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 no wlasnie kurde plyte ma na bx(slotowa) bez mozliwosci zmiany napiecia (ovkoz mnoznika :) ) mozliwosci fsb: 103(aktualnie) 112(wchodzi do windy robi 3d marka i koniec przygody) 124(wchodzi do windy i... benc) chlodzony woda, chipset ma wiatrak fsb pewnie pci nie wytrzymuje 112/37 124/44 plyta ma zaktualizowany bios, tak mysle jakby kupic przelotke slot1>>fcpga ze zmiana napiecia :?: macie moze jakies sugostie, bo mnie szlag trafia :x pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 no wlasnie kurde plyte ma na bx(slotowa) bez mozliwosci zmiany napiecia (ovkoz mnoznika :) ) mozliwosci fsb: 103(aktualnie) 112(wchodzi do windy robi 3d marka i koniec przygody) 124(wchodzi do windy i... benc) chlodzony woda, chipset ma wiatrak fsb pewnie pci nie wytrzymuje 112/37 124/44 plyta ma zaktualizowany bios, tak mysle jakby kupic przelotke slot1>>fcpga ze zmiana napiecia :?: macie moze jakies sugostie, bo mnie szlag trafia :x pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Poszukaj, chyba w monumentalnym poście Berkuta o chłodzeniu freonem ktoś pisał o zablokowaniu PCI na 33mhz na BX- trza było coś wlutować. Znajdź tego kogoś i walnij mu na priva może po szczeguły...i wtedy się baw...inaczej nie ma w/g mnie sensu, skoro płyta nie ma dzielnika 1/4 i wyżej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Jak ja miałem C1000 i Abita BE6-II to max (i stabilnie) mi chodziło wszystko na 120x10. Chłodzenie wodne + sdram kingston. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Hmmmmmmmmmmmmm Napisalem wczoraj posta Wysłany: 04 Lut, 2003 2:29 szczegol, ze pozno ale post w czasie wysylania byl raczej pełny, a teraz jest tylko cytat. To jest *troche* dziwne, czyzby znowu sie moderatorzy bawili ?/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Ja mialem Abit BE6 cooperka 1 GHz i szedl max na 124 FSB na dzielniku 1/4 i troche podniesionym napieciu (tak w razie czego) na boxowym coolerku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ja miałem takiego celka i do podkręcania to on się nie nadawał i nienadaje ! najwięcej poszedł mi na 112x10 i tyle dalej już <span style="color:red;">[ciach!]</span>o !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 no qpa panowie, nie mam dzielnika 1/4 nie moge sterowac napieciem z poziomu biosu ani z zadnego innego poziomu :D tylko myslalem ze jabym kupil lepsza przelotke (ze sterowaniem V) to bym cos pokombinowal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja45 Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Dobra przelotka to jest jakieś wyjście, szkoda że masz BX one nie mają dzielnika 1/4 i ze 133 MHz nici, jeżeli chodzi o przelotki to polecam firmy MSI nie pamiętam dokładnie modelu, na Allegro znajdziesz je bez problemu Full Wypas, regulacja napięcia, magistrali itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...