krzyysiu Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Witam! Tak jak w temacie. Prawdopodobnie ten trzeci to adapter Wi-Fi dołączany do livebox'a (pierwszy raz łączyłem się z niego, teraz korzystam z adapterów wewnętrznych w obu kompach), ale wole się upewnić czy czegoś nie zepsuje, ponieważ nie znam się zbytnio na sieciach bezprzewodowych. Router to jak już wspominałem livebox TP. Pytam czy mogę bezpiecznie usunąć trzeciego MACa? P.S. Wybaczcie mi moją niewiedzę ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugster Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Witam. Zgadza się. Urządzenie sieciowe jak router czy punk dostepowy AP mają swoje adresy mac. Więc ustanawiając blokade po adresach mac musisz taki punkt AP brać pod uwage, ja kiedyś to pominąłem i odziwo nie chciał net działać :wink: Ale rozumiem że LiveBox ma w sobienadajnik WiFi. --- Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...