XibalbaPL Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Witam! Co polecacie do 800zł z grafiki w tej chwili na rynku. Na więcej mnie nie stać. Bo wtedy bym na pewno kupił Gefroce MSI 7900 GTO 1,1ns :) A realnie 800zł to max: Która z tych według was: GAINWARD 7900GS GALAXY 7900GS ATI x1900gt - mogę mieć za 800zł 1 - opcja ][ Proszę o odpowiedź, kóra z tych 3, a może coś innego ? 2 - opcja ][ Albo jeszcze poczekać i 200zł dozbierać :) I wtedy to: Geforce MSI 7900 GTO :) Xibi B-) Ja z tych trzech wybrał bym Galaxy 7900 GS! Ale mogę się mylić z wyborem Edytowane 11 Października 2006 przez XibalbaPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Bramka nr. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 opcja numer 2 poprzez PM, bo bedzie jeszcze taniej a aukcja jest mojego znajomego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XibalbaPL Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 No to coraz ciekawiej :) RaduMir jak coś się dogadam z opcją poza allegro, żeby chłopak nie płacił prowizji, a co za tym idzie grafe sprzeda taniej :) obie strony będą wtedy zadowolone. Ale czekam jeszcze, może ktoś będzie chciał mnie przekonać do Gainworda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 może ktoś będzie chciał mnie przekonać do Gainworda icon_wink2.gifRaczej nikt, imo galaxy lepsza firma i tańsza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...