Jarogniew Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Witam! zastanawiam się nad zmianą obecnej platformy. CPU: wybór padł na e6300 Mobo: dobra będzie? >>http://www.proline.pl/shop.php?prodid=ASUS+P5B+DELUXE Mem: no właśnie jakie kupić na całość (CPU+MOBO+MEM) mam ok. 2000pln, priorytetem jest dobre mobo, pamięci mogą być jakieś budżetówki, na święta sobie zmienię na jakieś dobre. czy wogóle opłaca mi się kupować teraz tanie części, czy lepiej poczekać, dozbierać kasy i kupić odrazu bdb zestaw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcsShaDe Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) A więc tak: *e6300 ~ 740zł *Gigabyte ds3 (lepszy i tańszy od p5b dlx, tescik na XS) ~ 550zł *Ile tego ramu ma byc ? Podejrzewam ze 2x 1gb, ale do c2d trzeba miec 800MHz bo slabsze ograniczaja go ograniczaja... :unsure: I jeszcze jedno, motherboardy gigabyta nie lubia goodramow Edytowane 11 Października 2006 przez AcsShaDe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Asusy w Proline i w Pc Projekt mają gwarancej na dwa lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Ok, pamięci bym wziął takie : G.Skill PC2 6400 HZ ( przezwyczajenie ;)) CPU: e6300 ewentualnie e6400 i teraz mobo, AcsShaDe mówisz że gigabyte byłby lepszy, ale mimo tego że czytałem iż gigabyte pod c2d są dobre, jakoś nie mam przekonania do tej firmy. Wolałbym coś Asusa ;) jaki model byłby dobry? Edytowane 11 Października 2006 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Asus P5B DH Deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcsShaDe Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Ludzie poczytajcie http://www.xtremesystems.org/forums/ a dowiecie sie ze ds3 bije na leb p5b dlx i jest tanszy.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 zdecydowanieDS3 ;] Jarogniew: sprzedajesz tego X2? jak tak to za ile mniej więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcsShaDe Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Z gory sorry za OT Reynevan wiedzialem ze mnie poprzez, w koncu ziom z tweaka. Ty tu z podowu upadku tweak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) u mnie coś od wczoraj nie chce z serwerem łączyć ;] a tak w ogóle to co z tym serwerem tweak'a jest? co do ramu to Geil 667 CL4 ładnie się kręci ;] Edytowane 11 Października 2006 przez Reynevan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcsShaDe Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Wyslalem ci na PW, wegług mnie do zamkniecia - jedynie ze autor ma jeszcze jakies pytania - bo sie za duzo rozpiszemy bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...