maqu Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Ma ktos taka karte? Ja mam a wraz znia zakocenia uniemozliwiajace ogladanie(pasy,snieg itp) Troszke lepiej jest na niepodkreconym sprzecie ale wtedy tylko tvp1 dobrze odbiera. Jezeli macie taka karte jak jest u Was i na jakim sprzecie(jezeli nie macie w podpisie)? Od czego te zaklocenia (kabel antenowy sprawdzilem)? Czy moge ja reklamowac? - karta telewizyjna w komputerze chyba powinna spelniac swoja role - sam juz nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqu Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Moze jednak ktos ja ma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 JA miałem, ale tylko pożyczoną. Miałem podobnie, ale ja mam słabą antenę. Jeżeli masz dobry sygnał antenowy, a mimo to źle działa - REKLAMUJ !!! (rękojmia lub gwarancja- polecam to pierwsze w tym przypadku) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Ja mam, ale nie używam. Ale nie było kłopotów. Obraz dość cienki ale to na pewno wina anteny... Ale ogólnie SPOX. Czyli Ty musisz mieć coś nie tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...