Skocz do zawartości
leonardo

Co Z Tego Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 50 zł i potrzebuje myszke i klawe.Chyba najbardziej opłaca się cos takiego. link

PS.Tak wiem ze będzie to gowno ale teraz mam myszke kulkowa i klawe chicony wiec chyba wszystko bedzie lepsze od tego.

Edytowane przez leonardo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 zeta bez przesylki :lol: .Ja nie chce jakiegos super wynalazku 2000dpi tylko zwykla myszke na kablu 800dpi starczy i klawe byle flata ale sie pytam bo jak mam kupic badziewie to moze mi powiecie co w tej cenie jest najlepszym badziewiem.

Edytowane przez leonardo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 50 zł. to bym kupił myszke A4TECH SWOP-80 i klawiature też A4TECH :D Sam miałem tą klawe i bardzo wygodnie się pisało, brat pisał na niej prace dyplomową i 0 zastrzeżeń. Ale się zepsuły 4 klawisze i kupiłem inną... i żałuje. Następnym razem znowu kupie sobie tego A4TECHa i zachowam gware bo na prawdę się na nim bardzo wygodnie pisało.

Edytowane przez binio21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie lepiej wymienić samą mysz a kiedyś klawiaturę ? Bo teraz to się przesiądziesz na to co masz praktycznie ( klawiatury teraz gorsze nawet robią więc dobrze Ci radzę pozostań na tej chicony - sam taką mam jako awaryjna i jest lepsza niż nowa" wypasiona " na USB ). A teraz kup sobie tylko A4tech 718 ew. 718F lub 718BF .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno masz 50zl, a pokazujesz zestaw za 80zl :blink: Za 50zl bral bym myszkę A4Tech SWOP-80 (26zl), a klawe bym bral bym A4Tech LCD 720 slim (17,88zl). Chociaz dozbieral bym do czegos lepszego.

Taki sam zestawik napisałem kilka postów wyżej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi