Miazga82 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Bardzo ładny i porządny kibelek. Gratuluje. Te grille na topie nie bardzo mi sie podobają, ale to szczegół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 I jak tam , przyszedł ten godny nastepca X`a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Pod koniec przyszłego tygodnia, powinien być update ( o ile nie nawali poczta). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 A ja mam pytanie czysto techniczne, mianowiecie jak wycinałeś otwory na wentylatory na topie? Wygląda świetnie, jakby fabrycznie było robione. A zamiast tych trzech gril'ów (grili?) dałbym siatkę srebrną (tylko ciekawe jak by to wpłynęło na głośność). Byłoby zabezpieczenie przedkurzem dla chłodnicy (i reszty sprzętu), a myślę że nie wyglądało by to najgorzej. A ogólne wykonanie bardzo mi sie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 A ja mam pytanie czysto techniczne, mianowiecie jak wycinałeś otwory na wentylatory na topie? Wygląda świetnie, jakby fabrycznie było robione. otwory w topie wycinane otwornicą 105mm na wolnoobrotowej wiertarce stołowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Pod koniec przyszłego tygodnia, powinien być update ( o ile nie nawali poczta).Poczta nawala? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Pod koniec przyszłego tygodnia, powinien być update ( o ile nie nawali poczta).No u mnie też coś nawala..czekam na pamiątki a ich nie ma... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Na razie nie bedzie nowego bloku. Ale będzie nowy top do PX'a. Czekam tylko za złączkami (już prawie 2 tygodnie). ____________________ A jednak będzie zmiana. Myslę, że pod koniec przyszłego tygodnia powinienem wrzucić fotki z nowym blokiem. Edytowane 22 Czerwca 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Pochwal sie tym detekiem jak wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Nie mam aparatu pod ręką w chwili obecnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 szkoda też bym chętnie zobaczył jak na p5b leży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 D-TEK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 ładnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 zacnie, zacnie wyszlo. prosto, czysto, przejrzyscie i funkcjonalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Wg instrukcji bloczek powinien byc zalozony tak, ze ten krociec naroznikowy ma byc u gory (czyli o 180 stopni w porownaniu do tego co na fotkach) - pomaga to w odpowietrzaniu bloku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Blok był odpowietrzany w różnych pozycjach, więc się tym nie martwie. A gdybym go załozył odwrotnie, to układ stracił by na przejrzystości. Zastanawiam się nad czymś takim na top: http://allegro.pl/item207703540_siatka_cza..._cm_tuning.html Jak myslicie, które oczko wybrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ja bym brał romb o oczkach w mm 5 x 9 mm(MALE ZWYKLE) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Takie oczka są za duże. Ja mam 3x5 mm i jest już w miarę OK. No chyba że chcesz mieć wszystko przez tą siatkę widoczne to możesz się zastanowić nad 5x9 mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ja bym bral tego typu oslone: ale pewnie trzebaby dopasowac otwory pod taki ksztalt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Tylko, że przy mniejszych oczkach, będzie większy hałas. Chodzi mi o jak najlepszy przepływ powietrza. Teraz mam zwykłe grile i życzył bym sobie, aby przy siatce, przepływ powietrza oraz hałas były co najmniej na takim samym poziomie. Dlatego ja kierowałbym się ku wiekszym oczkom. Nie zależy mi na tym, aby nic przez siatkę nie było widać, byle tylko przez oczka nie wpadał pendrive ;) Musze się jeszcze nad tym konkretnie zastanowić. EDIT Orthos @ 3600MHz @ 1.55v bios Edytowane 29 Czerwca 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 ale kusi mnie ten D-TEK temperatury naprawdę fajne ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...