humax5400 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Mam pytanie, wiecie jak zrobic print screen w programie dosowym ? Program odpala sie w Windows XP , ale po kończeniu z nim pracy, podsumowanie w postaci wykresu wyświetla się na całym ekranie, i się zastanawiam jak wtedy mogę zrobić print screena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 guzik na klawiaturze: Print Screen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 niestety nie da rady :cry: Próbowałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Hymm...moze HyperSnap Dx?? Z tego co pamietam to XnView tez ma mozliwosc tworzenia zrzutow ekranowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Hymm...moze HyperSnap Dx?? Z tego co pamietam to XnView tez ma mozliwosc tworzenia zrzutow ekranowych. Nie da rady ani tym , ani tym. Łudziłem się że tym XnView się da, bo wszystko szło w dobrym kierunku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...