Skocz do zawartości
Szalony Ahmed

Gra (3d ?) Z Muchą W Roli Głownej

Rekomendowane odpowiedzi

Witka!

Kilka lat temu miałem taką gierkę w której latało się muchą po domu i ... nic więcej nie pamiętam. Z tego co pamiętam to gra miala bardzo niskie noty w recenzjach. O ile pamięć mnie nie myli było to 97 roku a giera była w 3D. Recenzja tej gry na 100% była w CD-Action ...

Jeżeli ktoś zna tytył to prosiłbym o podanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JASNA CHOLERA Szalony Ahmed :!:

Mowisz o grze w ktorej latalo sie skrzydlatym insektem ( chyba nawet strzelalo ), gdzie grafika byla bardziej niz zalosna w 400x300 + jednokolorowe tekstury... Kilka lat temu to lekkie niedomowienie :arrow: Gra ma mniej wiecej dekade :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witka!

Kilka lat temu miałem taką gierkę w której latało się muchą po domu i ... nic więcej nie pamiętam. Z tego co pamiętam to gra miala bardzo niskie noty w recenzjach. O ile pamięć mnie nie myli było to 97 roku a giera była w 3D. Recenzja tej gry na 100% była w CD-Action ...

Jeżeli ktoś zna tytył to prosiłbym o podanie.

Jedyne co mi przychodzi do głowy to Bad Mojo. Gra w której wcielaliśmy się w rolę karalucha. Pełne 3d to nie było. Gra jest z 96 roku i była recenzowana przez Emilusa w czerwcowym Top Secrecie. Pamiętam również jak czytałem recenzję w Secret Service, jednak nie znajdę teraz tej recenzji.

Wpisz w googlach Bad Mojo i zobacz czy to o to chodziło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2350549[/snapback]

...Mowisz o grze w ktorej latalo sie skrzydlatym insektem ( chyba nawet strzelalo ), gdzie grafika byla bardziej niz zalosna w 400x300 + jednokolorowe tekstury... Kilka lat temu to lekkie niedomowienie :arrow: Gra ma mniej wiecej dekade :|
Nie bardzo rozumiem to uniesienie ... w każdym bądź razie to jest ta gra o której mówisz.

Jedyne co mi przychodzi do głowy to Bad Mojo.

Niesety też nie ta giera, jednak rzucę na nią okiem bo dosyć dziwna :). Dzięki!

Na stronie CD-Actiona archiwum sięga tylko do roku 2003. Orientuje się ktoś czy można gdzieś znaleźć pełną (no może nie koniecznie ...) listę spisu numerów (pdf ?) tego magazynu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi