esor Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 mam volcano 7 i moj problem polega na tym, ze ani w biosie, ani w windzie nie pokazuje obrotów wentylatora:(. Moja plyta to soltek SL75DRV5-C, kiedys mialem gigabyte GA7ZX i wszysko bylo dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Niznam się na solteku ale możesz pokombinować z biosami :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 może masz coś nie tak z kabelkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Mam to samo na GA-7ZX-1 w BIOS'ie i SIV'ie nie pokazuje obrotów, po zainstalowaniu Zalmana, którego puściłem na 2000obr/min. Obroty powyżej 2500obr/min pokazuje prawidłowo. Jeśli chcesz zobaczyć obroty zainstaluj Motherboard Monitor 5.2.2.2. W zakładce Fan wybierz odpowiednie sensory do Fan1, Fan2 ... kliknij Apply, a następnie zakładkę High/Low i po refresh'u. masz pomiary. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...