Dzidaziom Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Wszystko działało elegancko, do wczoraj. Włączam komputer, no i wywala mi komunikat, że znalazł kontroler multimediów wideo (czyli tuner). No to myślę, wywaliło sterowniki, ruszy. Ściągam z netu sterowniki (na bank dobre!), podaje mu ścieżke no i bach. Nie znalazł sterowników w folderze ze sterownikami... Od tamtej pory wywaliłem aplikację od tunera, przeczyściłem rejestr i nic. Cały czas rzekomo nie znadjuje mi sterowników What the fuck? Tuner to Leadtek Winfast tv2000 deluxe. Szybko, bo zaraz mecz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Usuń sterowniki i aplikacje. Przełóż kartę do innego slotu i wgraj od nowa sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Nie za bardzo da się usunąć sterowniki, skoro system ich nie widzi... Kartę przekładałem do innego slotu to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...