arthurrr Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Witam! Wiem, że były jużtematy o tym zasilaczu, ale ja mam bardzo specyficzne pytanie ponieważ odnosi się do tego z czego składa się mój pc. Otóż chodzi mi o to jak będzie się spisywał ten zasilacz, gdy w przyszłości będę miał GF 7900GS lub nawet 2x7900GS + 2GB ram + Athlon X2? CZy będę musiał wymienić na nowy? To było pytanie o przyszłość. A jak będzie się spisywał, gdybym chciał podkręcić procesor z 1800Mhz do np. 2000Mhz? No i jeżeli zdecydowałbym się na oc proca to czy potrzebne będzie nowe chłodzenie czy wystarczy to z pudełka (to było pytanie nie związane z tematem, ale muszę zapytać)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Odnosnie zasilacza. Moj cfg dziala na nim bez zarzutu. Edytowane 11 Października 2006 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 a jak ma sie spisywac? no bedzie podawal prad... problemow nie powinno byc nawet z SLi...480w to dosc sporo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthurrr Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Odnosnie zasilacza. Moj cfg dziala na nim bez zarzutu. To wyjaśnia wszystko. Skoro Athlon X2 + 7900GT chodzi bez zarzutu to jest super. Wielkie dzięki. <<Temat można zamknąć>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Moza ta recka Ci sie przyda: http://www.pimpmycase.pl/readarticle.php?article_id=73 Wprawdzie model 530W ale roznic wielkich nie powinno byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Moza ta recka Ci sie przyda: http://www.pimpmycase.pl/readarticle.php?article_id=73Keke, masz w pape za to ze nie pochwaliłeś mi się recką :lol: Do recki mam tylko jedno ale: ...z obawy o utratę gwarancji niestety nie będę mógł pokazać fotek wnętrza zasilacza...To było mało pr0 i 3l0... :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ale czego się po takiej lamce jak ent spodziewać :P A tak pozatym to spox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Stanowczo odradzam zasilacz tej marki, dlaczego ?? Daj spokój z tym Hiperem. Miałem go kiedyś i gorszego badziewia nie widziałe. Owszem przy słabym sprzęcie dał radę, ale przy Sandiego 3700@ 3GHz i x1800XT@PE mało kompa z dymem nie puścił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Riposta , porsze zwrocic uwage na cfg na ktorym zostal sprawdzony zasilacz. Jeden komus padl, hmm , kazdemu producentowi w jakis parti moze zdazyc sie felerny sprzet. Peace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 KAle czego się po takiej lamce jak ent spodziewać :P no wląsnie :wink: no i mi też sie nie pochwalił-widać wstydził sie :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Hiper to niemal to samo co produkty Aerocoola. Fabryka Andysona. Jaki jest Aerocool już więcej ludzi ma pojęcie. Dość mocno grzejąca się chińszczyzna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Hiper to niemal to samo co produkty Aerocoola. Fabryka Andysona. Jaki jest Aerocool już więcej ludzi ma pojęcie. Dość mocno grzejąca się chińszczyzna. To żeś podsumował Hipera :wink: . Serio Aerocool/Hiper się mocno grzeje? I w Chinach to robią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...