Skocz do zawartości
DC23

Acer I Neostrada Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam duzy problem z instalacja Neostrady na Lapku Acer 1652 ZWLMi(wi-fi,bluetooth). Po wlozeniu plyty wyskakuje standartowe okienko instalacji i kiedy zaczynam instalowac neostrade wyskakuje jakis blad "problem z setup exe" odnosnik z pliku temp. :mur: Co jest powodem? Problem z wolnym portem, z plyta?? Prosze o pomoc na starej dobrej Toshibie wszystko biega az milo!!!

Dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam duzy problem z instalacja Neostrady na Lapku Acer 1652 ZWLMi(wi-fi,bluetooth). Po wlozeniu plyty wyskakuje standartowe okienko instalacji i kiedy zaczynam instalowac neostrade wyskakuje jakis blad "problem z setup exe" odnosnik z pliku temp. :mur: Co jest powodem? Problem z wolnym portem, z plyta?? Prosze o pomoc na starej dobrej Toshibie wszystko biega az milo!!!

Dzieki

ja jak komus cos robie z neo i cos mi nie gra to dzwonie i udaje debila bo to jest tak porabane ze moze byc poprostu wszystko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie musisz udawać debila :)

Poniżej znalazlem dwa linki z googla. Ja mam tak u siebie neo skonfigurowane i smiga ladnie. Jedyne co musisz wgrac z cd z TPSA to sterowniki do modemu. Jednakże polecam ściągnięcie czegoś nowszego ze strony producenta modemu.

http://www.wawnet.pl/neostrada_pppoe_windowsXP.htm

http://neostrada.info/instalacja.php?id=winxp

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Picior dzieki bardzo za pomoc, Twoja opcja zadzialala. Fatk ze dzwonilem do tepsy i mily pan tez naprowadzil mnie na trop rozwiazania tego problemu. Zainstalowalem nowe stery do modemu z neostrada.info i za pomoca "drutu" sie udalo :lol2: . Swoja droga to wstyd dla tepsy zeby w nowych urzdzeniach byly problemy z instalacja prostej aplikacji. :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi