DC23 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Witam, mam duzy problem z instalacja Neostrady na Lapku Acer 1652 ZWLMi(wi-fi,bluetooth). Po wlozeniu plyty wyskakuje standartowe okienko instalacji i kiedy zaczynam instalowac neostrade wyskakuje jakis blad "problem z setup exe" odnosnik z pliku temp. :mur: Co jest powodem? Problem z wolnym portem, z plyta?? Prosze o pomoc na starej dobrej Toshibie wszystko biega az milo!!! Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Witam, mam duzy problem z instalacja Neostrady na Lapku Acer 1652 ZWLMi(wi-fi,bluetooth). Po wlozeniu plyty wyskakuje standartowe okienko instalacji i kiedy zaczynam instalowac neostrade wyskakuje jakis blad "problem z setup exe" odnosnik z pliku temp. :mur: Co jest powodem? Problem z wolnym portem, z plyta?? Prosze o pomoc na starej dobrej Toshibie wszystko biega az milo!!! Dzieki ja jak komus cos robie z neo i cos mi nie gra to dzwonie i udaje debila bo to jest tak porabane ze moze byc poprostu wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picior Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Nie musisz udawać debila :) Poniżej znalazlem dwa linki z googla. Ja mam tak u siebie neo skonfigurowane i smiga ladnie. Jedyne co musisz wgrac z cd z TPSA to sterowniki do modemu. Jednakże polecam ściągnięcie czegoś nowszego ze strony producenta modemu. http://www.wawnet.pl/neostrada_pppoe_windowsXP.htm http://neostrada.info/instalacja.php?id=winxp Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DC23 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Picior dzieki bardzo za pomoc, Twoja opcja zadzialala. Fatk ze dzwonilem do tepsy i mily pan tez naprowadzil mnie na trop rozwiazania tego problemu. Zainstalowalem nowe stery do modemu z neostrada.info i za pomoca "drutu" sie udalo :lol2: . Swoja droga to wstyd dla tepsy zeby w nowych urzdzeniach byly problemy z instalacja prostej aplikacji. :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...