Xtreme Addict Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 A ja mam zupełnie inny problem - 1:1 idzie najgorzej, a 4:5 odrobine lepiej. Czyli to co ja mam to nie tylko jedyny przypadek... czekam na nowy biosik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 zamowilem potka do Vmem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Skąd? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 a stąd http://www.elektron.waw.pl/public/NewRodza...20&opened=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 to juz nie ma sklepow elektronicznych O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) zdecydowałem ze postawie nowy komputerek na Biostarze o ktorym mowa w wątku. Które pamięci będą do niego najlepszym wyborem? ( 1 x 1GB max 600zł ) Czy jakieś pamięci są wyjątkowo nie lubiane przez tę płytę? procek pewnie na razie bedzie jakiś najtanszy celeron s775, a za miesiac lub dwa C2D E6300 lub E6400 Edytowane 12 Listopada 2006 przez Mumineq666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Geil Ultra na D9, czyli ogólnie D9 zapewne przy 1:1 :wink: Elpide lubi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 a tansze ramy np. goodram lub a-data moga byc? oczywiscie 1GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 no goodramy sa ok ale kiepsko dosyc sie kreca obecne (te na elpidach) max stabilne 430mhz 4,5,5,14 a-daty nie sprawdzalem :) mam tylko te memki,a co do tych lepszych to za jakis czas (jeszcze nie okreslony) Kupie Cruciale Ballistix 2x512 667 CL3 albo Team Extreem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wishmaster89 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Planuje zakupic 2x512mb DDR2 667 Geil Ultra do Biostara P965PT moje pytanie czy będą sie one "gryzły" z biostarem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 myslalem nad goodram pro na D9... kiepsko z kasą to wyjdzie, ale nie chcę robic offtopica. Jak kupie ( do 2 tyg ) to dołączę z wrażeniami z testów :) duzo trace darując sobie dual? drugi 1GB chce dokupic pozniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi0tr Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 myslalem nad goodram pro na D9... kiepsko z kasą to wyjdzie, ale nie chcę robic offtopica. Jak kupie ( do 2 tyg ) to dołączę z wrażeniami z testów :) duzo trace darując sobie dual? drugi 1GB chce dokupic pozniej A 4x512MB jest mniej wydajne niż 2x1GB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 nie mam zielonego pojęcia, nie wiele osob ma pamieci w takiej konfiguracji. no nic, czekam na niewielki przyplyw brakującej gotówki, zamawiam i biorę się za testy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Trzeci VDimm mod ;) http://www.rebelshavenforum.com/sisubb/ult...c;f=53;t=000147 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 OT - co do tego ecs'a... gdzies na niemieckim serwie czytalem - max fsb robi 333mhz i dalej sciana... cos jak asrock conroexfire na 300mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Po co się męczyć jeśli najlepszy mod jest poprzez zworki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 dla napalonych na kupno Biostara w Znaku, informacja, ze płytki nie ma, ani w znaku ani u dystrybutora :( Gdzie można ją jeszcze dostać, wie ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 odkup od takiego 1 niezadowolonego piszącego w tym temacie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 to kto chce sprzedać? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Zapewne ja będę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Jupi :D mam mobo legende ,pojawia sie i znika na rynku ;) w niemczech juz tez cos jej nie widze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Pewnie wyjdzie rewizja 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) jest w niemczech. wysyłka do polski 33e, a ojciec przyjedzie do PL dopiero za miesiac... ciekawe jakby tu kasy odłożonej nie przepić? :) edit: zdradziłem Was Panowie, kupiłem Asusa P5B deluxe... Edytowane 15 Listopada 2006 przez Mumineq666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi0tr Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) Na tym Biostarze jest na płycie wejście na LPT ale nie ma wtyczki??? Edytowane 15 Listopada 2006 przez Pi0tr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 na płycie na laminacie na oddzielny śledź, ale go już trzeba skombinować we własnym zakresie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 I tak juz 2h walczę z potkiem - ten mod poprostu nie działa! zmieniam końcówki, zworki, przelutowuję - NIC! albo kupilem uwalonego potka :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Xtreme Addict to lama, z Xtreme Addict lać trzeba, kto sie nabija z Xtreme Addict idzie do nieba :wink: Dobra żarty na bok , dałem namiary na apru speców mzoę tą lame czegoś nauczą :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 I tak juz 2h walczę z potkiem - ten mod poprostu nie działa! zmieniam końcówki, zworki, przelutowuję - NIC! albo kupilem uwalonego potka :mur: jezli masz mienik to mozesz raczej sprawdzic czy potek jest uwalony........ jezeli nie masz miernika to co Ty wogole robisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Mam miernik - po konsultacji z Entem już trochę zacząłem to ogarniać Potek sprawny - 50 k omów (w realu 47,64 max)... podłączam i mam regulacje od 2,13v do 2,19v! a później jak daję mniej omów jest przeskok i mam napięcie 0,56v i komp się nie włącza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Wiadomo już coś gdzie mogę w Polsce zakupić tą płytę główną? W znaku pytałem, aktualnie nie ma, na allegro też brak, a nie chce kupować Asusa P5B, bo mi się zwyczajnie nie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...