Gość robot Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 tylko od kogos uzywana -malo firm ja mialo ,a teraz wogole nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) ;) a na XS szaleją http://www.xtremesystems.org/forums/showth...106&page=15 Edytowane 17 Listopada 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) Wiadomo już coś gdzie mogę w Polsce zakupić tą płytę główną? W znaku pytałem, aktualnie nie ma, na allegro też brak, a nie chce kupować Asusa P5B, bo mi się zwyczajnie nie podoba. Juz jej nie ma , wycofana z produkcji. Teraz masz 965PT albo 965TP...jakos tak. Zdzierajac naklejke po spodem zobaczysz 965 TF Deluxe. Inny bios , brak raidu oraz o 2 sata mniej. Reszta ta sama i wlaza inne biosy. Edytowane 17 Listopada 2006 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Wiem, ale tego też nie ma dostępnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 na xs pelno wynikow po 500 i w gore :) wiec moze cos z tej mobo jednak bedzie.ja chyba jutro w koncu sprzet poskladam do kupy i odpale to cudo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Ja przymierzam się do zakupu wersji 965PT, ale aktualnie nigdzie jej nie ma.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Wow, ładne wyniki FSB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 no w znaku sa w cenniku wiec o co wam chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 no w znaku sa w cenniku wiec o co wam chodzi? Płyta jest dostępna w znak.pl, ale tylko pozornie, wysłałem meila z zapytaniem czy jest na magazynie i dostałem taką oto odpowiedz: "Witam Aktualnie dystrybutor wycofał płytę ze sprzedaży. Zapewne podyktowane jest to brakiem dostaw od producenta. Prosiłbym o kontakt w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 nie ma co :D moj pierwszy vmod sie udał,mimo ze prosty ale jednak dziala jak trzeba ;) dzieki niemu mam teraz stabilne 440fsb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 dzieki niemu mam teraz stabilne 440fsb przy jakim vmch? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 od 1,25 - 1,55v jak przypuszczam, coś z tego przedziału :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) a to co ja narazie osiagnelem na tej mobo.naprawde watpie zeby to byl koniec procka -ogolnie mobo ma wielki problem z dzielnikami pamieci ktore dzialaja jak im sie podoba -a i pd jak widac sie nie nadaje za bardzo. jest jakis dobry program do monitoringu odczytow plyty glownej ? bo to co dodaje biostar to porazka -nie mowiac o tym ze juz mi wogole nic te programy nie wskazuja . Edytowane 20 Listopada 2006 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 dołączane programy dzialaja ok tylko na niemodowanym biosie. ktos powie jak ruszyć te mem,albo da link do jakiegos FAQ ddr2 bo kompletnie nie wiem co ruszyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) sorki za post pod postem,ale to update ;) nie patrzcie na czas,bo to juz memki wysiadły i 0 optymalizacji,alfami dobiłem jeszcze te parenascie mhz fsb ,to definitywny koniec mem :) jak ktos ma fajne mem i chce pomóc pobic rekord polski w kreceniu e6400 to zapraszam na PW ,chętnie pozycze :) Edytowane 22 Listopada 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Jakie V memek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 2,3v wiecej nic nie daje...memki to elpidy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 na mnie juz czeka e6300 . w poniedzialek go odbieram i zobacze co mobo potrafi.. na pewno ma na maxa skopane dzielniki pamieci - wiec z teg co czytalem to tylko przy 1:1 da rade sie osiagnac normalne fsb . ciekawe czy wydadza jakies poproawione biosy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Ja właśnie bawię się P5B Deluxe - powiem jedno -> niebo a ziemia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Zdaje sie ze trafiles jakas lipną sztuke,popsuj i wyslij na gwarke jak masz teraz p5b,jak wroci i dalej nie bedziesz mogl zrobic tyle co na p5b to znaczy ze brak Ci umiejetnosci i malo wiesz o tej plytce :P (no offence) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 ja tam dalej twierdze ze to pamieci..... sprawdzales na innych memach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 ja juz jutro zobacze w koncu czy to mobo cos potrafi na dobrych memkach czy nie. na d920 memki robia albo 500 na samych 4 . albo 550 na 5-5-4 (ale tutaj to juz proc ogranicza ) . tylko jeden dzielnik sie do czegos nadaje niestety -u mnie jest to 1:2 (przy d920 ). na 2.15v real za duzo na moich crucialach nie poszaleje ale mam nadzieje ze jutro pokaze na co stac to mobo -ale z tego co zauwazylem bez dobrych memek wogole nie ma co do niej podchodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Zdaje sie ze trafiles jakas lipną sztuke,popsuj i wyslij na gwarke jak masz teraz p5b,jak wroci i dalej nie bedziesz mogl zrobic tyle co na p5b to znaczy ze brak Ci umiejetnosci i malo wiesz o tej plytce :P (no offence) Jest już na gwarze od 1,5 tyg :lol: Biostar z[ciach!]y ja tam dalej twierdze ze to pamieci..... sprawdzales na innych memach? A po ciach!a za przeproszeniem? Memki są z górnej ligi (co innego, gdyby to były Elixiry, Goodramy i inny szajs, i to płytka ma się dostosować, a nie memki) i pięknie działają na 2,1 - 2,3v :wink: Na P5B Deluxe śmigają dobrze (ale nie rewelacyjnie), 400 FSB, 4:5 (500 MHz) 4-4-4-14 2,3V z biosu ładnie robią Superpi 32M, czyli memki nie są złe :wink: Niestety są na Elpidzie... :( Co nie zmienia faktu, że Biostar jest FEEEE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 :ploom: Na P5B Dlx dziala Ci 4:5 Mialem 3 i na ani jednej nie dzialalo z roznymi pamieciami, napieciami, timigami :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Bez żadnych problemów :| (najnowszy bios) EDIT Screen Edytowane 26 Listopada 2006 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 uzywajac clockgena jaki pll wybiera sie dla biostara? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 ICS 9PLRS509 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) no i dostalem e6300. chyba cos zle zlozylem z wc bo tempy wyzsze niz na pd 920 :) tak na szybkiego narazie fsb 475 bez kombinacji a pewnie bedzie sporo wiecej . uaktualnie jak juz dojde do jakis konkretnych wynikow. podstawa to dobre chlodzenie nb -bez tego wogole nie ma co zaczynac zabawy to sie to cudo grzeje.... wiec bez bloku na nb sie nie obejdzie . moze ktos polecic cos co bedzie na niego pasowalo ? Edytowane 27 Listopada 2006 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1374 To powinno skutecznie schłodzić dziada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) no i fsb 490 bez zajakniecia poszlo ,vmech ledwo na 1.35 v dalem i nic wiecej nie ruszalem (moze nawet niepotrzebnie wogole zwiekszalem ). ograniczeniem zaczyna juz byc procek ,a szczegolnie jego temperatury -na pd920 3.8ghz mialem zdecydowanie nizsze.wiec albo czapa jakas krzywa ,albo zle pasta nalozona. no bo 45-48 stopni w idle to troche przesada jak na pd920 mialem po 25-30..... na procka juz musialem dac 1.4v zeby takie takty zrobil , memki ustawione luzno zeby nie blokowaly-ale spokojnie same 4 zrobia przy tych taktach. fsb 485 na def idzie i to chyba jego kres na std vcore TAK WIEC BEZ ZABAW MODOW ITP SPOKOJNIE MOZNA TE FSB 500 WYCIAGNAC ,tylko potrzebne dobre memki ktore przy 1:1 nie beda blokowac. Edytowane 27 Listopada 2006 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...