Nicko13 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Dzisiaj zamówiłem w znaku Biostarka. W środę będę odbierał płytę (szkoda, że nie ma wersji DELUXE). Do tego dojdzie najprawdopodobniej E6600 z allegro i 2x1 GB Geil Ultra PC800 CL4 :wink: oj będzie się działo :D Moja będzie jutro B-) a procek w środe :lol: fajnie ze nie bede sam z tą płytką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Nie będziesz :wink: Płytka świetna (z recenzji), gdyby jeszcze ten raid :lol: szczerze to przez myśl mi nie przyszło, żeby płyta w 2006 roku nie miała raida :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Who's the boss now :lol: Paczuszka ze znaku przyszla dosyc kiepsko zabezpieczona,ale mozna to chyba pominac ze wzgledu na kuriera,oprocz plytki i wyposazenia dostalem podkladke pod mysz i teczke na dokumenty ;) Plytka pachnie nowością hehe reszta na foto. Edytowane 24 Października 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 No to ciekawe jak to wszystko się pokręci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unseens Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Czekamy na małą recenzje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Dzisiaj zamówiłem w znaku Biostarka. W środę będę odbierał płytę (szkoda, że nie ma wersji DELUXE). Do tego dojdzie najprawdopodobniej E6600 z allegro i 2x1 GB Geil Ultra PC800 CL4 :wink: oj będzie się działo :D co zamierzasz ubic jako pierwsze? mobo czy proca? :D edit: ten radiator na nb wygalada... wiesniacko :lol: Edytowane 24 Października 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) wypas-myślałem ze to gb k8ns miał mało w pudle-jak nie liczymy dodatków znaku to duuuużo tego jest :wink: Edytowane 24 Października 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Nicko13 Zapodaj wreszcie jakieś wyniki, bo każdy tu już nie może usiedzieć!!!!!!!!!!!!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Nicko13 Zapodaj wreszcie jakieś wyniki, bo każdy tu już nie może usiedzieć!!!!!!!!!!!!!! :)pisał zę nie ma proca :wink: poza tymto lamka to co on pokaże w o/c :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 hehe a myslalem, ze dfi nf2 ultra al byla wybrakowana jesli chodzi o dodatki :] k8ns mial tego wiecej (skladalem dla kumpla) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) pisał zę nie ma proca :wink: poza tymto lamka to co on pokaże w o/c :wink: Ty Lamka :-P że nie mam fc i wypas hiper pamieci to nie znaczy ze nie umiem podkrecac ;) spoko wyniczki jakies beda tylko procka dopadne ,koles z allegro troche w kulki leci ,mial dzisiaj wyslac procka ,a pisze mi ze wysle jutro ,i taka to zabawa :mad: Potrzebuje tylko żeby działała na jakimś dzielniku pamieci nizszym lub zeby memki lecialy powyzej 500 ;) Edytowane 24 Października 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Potrzebuje tylko żeby działała na jakimś dzielniku pamieci nizszym lub zeby memki lecialy powyzej 500 ;)965 nie obsluguje dzielnikow nizszych niz 1:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Ktoś tu powyżej 4GHz celuje :-P. Taka Ci się sztuka E6400 trafiła, że bez sub-zero pójdzie? W takim razie faktycznie, bez HZ-tów, ew. innych dobrych D9 się nie obejdzie... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) celowac celuje ;) bede sie bawil co najwyzej w zmiane prockow i pamieci ;) szkoda ze u nas w pl ciezko o stepping B... 965 nie obsluguje dzielnikow nizszych niz 1:1a obsluguje ECC? Edytowane 24 Października 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 celowac celuje ;) bede sie bawil co najwyzej w zmiane prockow i pamieci ;) szkoda ze u nas w pl ciezko o stepping B...4 GHz na WC ??? Powodzenia. a obsluguje ECC?Zdaje sie ze nie, ale pewien nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) 4 GHz na WC ??? Powodzenia. Zdaje sie ze nie, ale pewien nie jestem. nie dziekuje zeby nie zapeszyc ;) z reszta pozwol zyc marzeniami :lol: Fajnie jakby obslugiwal Edytowane 24 Października 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 965 nie obsluguje dzielnikow nizszych niz 1:1a 975? z tego co wiem - tez nie... innymi slowy do c2d albo sie kupuje dobre memki, albo nie ma co sie brac za oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) a 975? z tego co wiem - tez nie... innymi slowy do c2d albo sie kupuje dobre memki, albo nie ma co sie brac za oc 4:3 @ P5W64 @Nicko13 Chyba w zbiorczym temacie o płytach pod C2D było o ECC... Z tego co pamiętam, wszystkie na 975X obsługuja, a z 965 to już wybiórczo i zależy od konkretnej płyty... Ale to nie jestem pewien, więc do sprawdzenia... Edytowane 24 Października 2006 przez LordFury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 co zamierzasz ubic jako pierwsze? mobo czy proca? :D edit: ten radiator na nb wygalada... wiesniacko :lol: Radiator zmienie na coś (może W/C) Tym razem na pierwszy ogień idzie 6800 Ultra, może mi wymienią na coś mocniejszego :lol: Procka szkoda mi (E6600) a nie wiem na co stać mobo :wink: Dzisiaj odbieram MOBO. dysk + ramy. Procek i reszta gratów dopiero w sobote i w niedzielę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 no pare dni minelo ,kilak osob juz ma a w topicu pustka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 już padły :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Nicko nie wstała z memkami ddr2 400 tyle wiem... poczekamy chyba jeszcze na nie... t-k a to co zazdrosny jesteś o takie fajne mobo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Odpalony ;) 3200mhz na def vcore,memki goodram 667 @ 800mhz screeny pozniej,winda sie nie instaluje na seagate 7200.10 250gb sata2 ncq 16mb cache ,mam nadzieje ze zmiana biosu pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 czekamy na więcej... znacznie więcej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Odpalony ;) 3200mhz na def vcore,memki goodram 667 @ 800mhz screeny pozniej,winda sie nie instaluje na seagate 7200.10 250gb sata2 ncq 16mb cache ,mam nadzieje ze zmiana biosu pomoze zbieram na ten dysk to sprawdz to dokładnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Mam płytke już póki co FSB 375 1:1... kapryśna jest... bawię się nią od godziny dopiero. Uwagi -> brakuje możliwości zmiany mnożnika w biosie a w win coś mi nie działa :/ Przy dzielniku 3:2 nie mogę ustawić w biosie CL4 -> wtedy jest CL3, a jak ustawię CL5 -> to jest CL5 :lol: W każdym razie, wszystko podłączyłem jak leci... i o dziwo pięknie odpaliła... takie rzeczy to tylko w ERZE. Rock stable na default, zabawa zaczyna się dopiero przy OC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) skad masz dzielnik 3:2? ja mam tylko 1:1 .2:3 i 4:5 doszedlem do 414 fsb jak narazie,memki mnie trzymaja Co moge pozmieniac w timingach zeby ruszyc wyzej? CL 4 i CL 5 to to samo,zadnej roznicy w mhz.Tu jakis inny timing mnie trzyma,napiecie 2.2v Edytowane 28 Października 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) mialo byc 2:3... EDIT Mobo właśnie mi uwaliło Radeon'a x800 XL... i nie chce się zbootować powyżej 375 MHz Bosko... W pon wymieniam na Asus P5W DH deluxe... Edytowane 28 Października 2006 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Mobo właśnie mi uwaliło Radeon'a x800 XL... i nie chce się zbootować powyżej 375 MHz Heh jak widzę Twój grobowiec w sigu to raczej nie radze zwalać odrazu na mobo bo widać że Ty też masz do tego talent. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Bez przesady proszę, znam się na tym, nie dość, że w znaku dostałem mobo z wygiętym pinem od cpu (30 min prostowałem pod lupą) to mi radka uwaliła... zero oc, nawet sterów nie było w win zainstalowanych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...