Gość SamoDobro Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 moze w koncu cos, co odmieni nieco skostnialygatunek FPS? link do wywiadu z tworcami na o2.pl: klik kilka obrazkow troszke martwic moze ten fragment: Klecha (Gry.o2.pl): Jakie będą wymagania sprzętowe? Asi Lang (Windward Mark Interactive): Niestety nie mogę ich przybliżyć w tej chwili. Jestem jednak pewien, że najmocniejsze dziś komputery PC będą znajdować się już na środkowej półce zanim gra trafi do sprzedaży. ale z drugiej strony pocieche moze stanowic to: Klecha (Gry.o2.pl): Czy poza wersją dla komputerów PC planujecie wydanie Alliance: The Silent War na inne platformy do gier? Asi Lang (Windward Mark Interactive): Zapowiedzi już wkrótce :) ogolnie gra ma oferowac w koncu jakas fabule, wplyw gracza na losy swiata - tak czytajac wywiad to skojarzylo mi sie z MGS1 & 3 troche. bedzie mozna "odwiedzic" wiekszosc konfliktow zbrojnych, ktore mialy miejsce w XX wieku, poczawszy od I WS poprzez IIWS, rewolucje kubanska, Koree, wojne 6dniowa, Wietnam, zabojstwo Kennedy'ego, Kuwejt i Irak, itp itd. Multiplayer, ktory mnie osobiscie w ogole nie interesuje tez zapowiada sie ciekawie - choc prawie pewne jest, ze kazdy bedzie bral bron wspolczesna ;) zreszta poczytajcie wywiad i zapowiedz na gamespocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) Gra zapowiada się ciekawie http://youtube.com/watch?v=Q7USav6WQDU gameplay Edytowane 10 Czerwca 2007 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 gameplay-zajebioza, ciekawie to wygląda, nie wiecie kiedy ma być premiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) gameplay-zajebioza, ciekawie to wygląda, nie wiecie kiedy ma być premiera? Ponoć w 2007 ale jeszcze nie została ogłoszona dokładna data ale podejście twórców mi się podoba widać, że są fanami broni bo tej będzie dużo i szczegółowo odwzorowana z parametrami i detalami Edytowane 11 Czerwca 2007 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Cóż, chyba się na głowy pozamieniali z... Zresztą, zobaczymy co z tego wyniknie. Jak dla mnie zapowiedzi developerów to jeden wielki bełkot, wszyscy obiecują ciągle coś nowego, a dostajemy coś, co już widzieliśmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StoProGratis Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 http://www.youtube.com/watch?v=TIzuoCxiyro wywiad z twórcą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...