teraw Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 porada dla dzialkowcow: powiesic plyte cd/dvd na drzewie doskonale straszy ptaki. widocznie nie lubia odblyskow swiatla :) sprawdzone w praktyce przez babcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellon Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 eee już po sezonie, trzeba było takiej rady przed tym jak mi szpaki czereśnie opierniczyły :wink:, ale w następnym roku wypróbuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 lol... powiesze cala szpule na balkonie :lol: wreszcie ptaki mi nie beda zalatwialy swoich potrzeb na kafelki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Np. źle nagrane moje plyty wędrują do znajomej która ma działke i wykorzystuje je ona do oklejania parkanu do którego podchodzą dzikie zwięrzęta (np. Sarny, Jelenie) i skutecznie je tym odstrasza ^^ Sprawdzone, ponoć działa w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 płyty z nagraniem michala wisniewskiego skutecznie odstaraszaja wiekszosc mlodziezy, to sprawdzone i pewne info ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 A ja z niepotrzebnych CD (ok. 200) i przy wykorzystaniu żółtej katody zrobiłem sobie lampkę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 widocznie nie lubia odblyskow swiatla :)Sroki lubią ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 swego czasu dawalem takie niepotrzebne cd dziadkowi, to czesc sobie wieszal na żyrandolu a wiekszosc wywiozl do wujka na wies ;] mega lol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) A ja z niepotrzebnych CD (ok. 200) i przy wykorzystaniu żółtej katody zrobiłem sobie lampkę. :) A moze jakis artykul z produkcji ?? :D Edytowane 13 Października 2006 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 A moze jakis artykul z produkcji ?? :DOpis + reszta zdjęć. :) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=202336 Zmieniłem własnie hosting z imageshack na fotosik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Ale oso hozi? Bo nie jarzę tego tematu. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Na szpaki działa znakomicie. Najlepiej jest 2 płyty złączyć ze sobą żeby warstwy bez nadruku były na zewnątrz. I na sznurek, jak sie macha daje lepszy efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 ja sobie powiesiłem na scianie.. i tak sobie wisialy kilka lat az nadszedl remont w tym roku i ich sie pozbylem razem ze wszystkimi obrazkami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...