poca Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Od pewnego czasu zauważyłem że filmy divx które oglądam na komputerze nabrały jakiś czerwonych barw. Używałem klite codes, zmieniłem potem na ffdshow. Dalej to samo. Zmiana playera też nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 W sterach przestaw sobie kolory dla video. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Możesz spróbować przestawić algorytm iDCT z auto na Skal's IDCT (zakładka Miscellaneous). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 sprawdź ustawienia kolorów nakładki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Naprawione. Nie mam pojęcia jak to się mogło zepsuć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...