Gość sinsx Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Hey, zamierzam kupic ten o to cooler na procesor: http://www.allegro.pl/item131857668_arctic...m2_wys_5zl.html Jak ktoś go ma to poproszę o opinię, czy duża różnica jest w stosunku do boxowego coolerka. Prezentacje i zapewnienia sprzedawców to jedno, a ja chciałbym usłyszeć od realnych użytkowników :> ps. procesor będzie s.939 3200+ Venice i zamierzam w przyszlości podkręcić. Dzięki za wszystkie opinie i wypowiedzi, a trolli forumowych zapraszam gdzie indziej B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damundo Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 naprawde radzilbym zaplacic 2x tyle i kupic AC Freezer 64 Pro... sam go mam i po podkreceniu 3000+ na 3800+ mam temp w stresie ~40-41* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 A właśnie: jak jest z montażem coolera na tej płycie Dual939 VSTA? Jak looknąłem na swoją (jeszcze w pudełku) to nie za wiele :( Dość blisko radek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) zdecydowanie lepiej doplacić 30zł do AC Freezer 64 Pro i mieć znacznie wydajniejsze chłodzonko ;] wszystko się zmieści ;] Siemka Sinsx hehe... wiesz może co jest z tweak'iem? Edytowane 12 Października 2006 przez Reynevan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Hey, Reynevan - pewnie po moim ostatnim poście gdzie nawsadzałem jednemu kolesiowi, zamknęli forum :D :D a tak na serio to chyba coś dłubią przy serverze. Co do coolerka to chyba kupię Freezera. Chodzi o to że wyskrobię się prawie na 0 :D ale skoro radzicie to się skuszę :) Dobra, w sumie temat możemy zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damundo Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) cooler sie zmiesci w 100% gdyz sam go mam na tej plycie :D tylko jak juz go "wcisnalem" na zaczepy to sie lekko ugiela plyta xD ale wszystko dziala extra i naprawde dobrze chlodzi. A co do Tweak, to sam jestem ciekaw co sie dzieje, ale poki co jest jeszcze PurePC :D Edytowane 12 Października 2006 przez Damundo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Jak się zmieści to ok. Taki sam kupuję. Co do płytki to jak ją delikatnie złapałem z krawędź to też coś chrupnęło, ale wszystko jest w całości :D w sumie płytka bardzo delikatna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...