ArekZ Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Powiedzcie mi jakie mam ustawić w biosie napięcia dla pamięci geil ultra ddr2 800. Normalnie sie ustawiaja na 1.8, ale czasem komp potrafi sie wyłączyć. dla 800 chyba powinno być więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Możesz dać spokojnie 2V Producent chyba nawet zaleca do pracy z parametrem 800 napięcie 2.1V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredzik Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Ja mam przy okazji takie pytanie... Na jakich kościach są te pamięci i jak się podkręcają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Ja mam przy okazji takie pytanie... Na jakich kościach są te pamięci i jak się podkręcają? mozna trfic na wiwlu kosciach (co bys wiedzial jakbys poczytal) i to jest ich najwieksza wada, czsami sa na gmh, wiec dobrze sie kreca (co tez bys wiedzial) a czasmi na 'czyms' i sie zle kreca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...