psla Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Jakiś miesiąc temu kupiłem HP nx6310 (EY501ES) - po wielu wielu przeczytanych tematach na tym forum - i jestem z niego zadowolony. Matryca glare jest swietna, zreszta kiedys moze napisze jego recenzje. Zastanawia mnie natomiast jedna rzecz. Jaką macie baterie w nim? Wg specyfikacji moze miec 43 lub 52 Wh. Moja ma 43 Wh. No i kurcze spada mi jej pojemnosc - wynosi teraz 96%.... Pytanie dotyczy tez nx7400, bo to praktycznie blizniaczy model (ale nie wiem jak u niego z baterią) I tak - potwierdzam - laptop delikatnie piszczy podczas pracy na baterii (w temacie o nx7400 byla taka informacja) - moj ma to samo. No i jeszcze jedna śmieszna sprawa - model ten zniknął ze strony HP :) (ps. to ten model byl dostepny w mediamarkcie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertB Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Jakiś miesiąc temu kupiłem HP nx6310 (EY501ES) - po wielu wielu przeczytanych tematach na tym forum - i jestem z niego zadowolony. Matryca glare jest swietna, zreszta kiedys moze napisze jego recenzje. Zastanawia mnie natomiast jedna rzecz. Jaką macie baterie w nim? Wg specyfikacji moze miec 43 lub 52 Wh. Moja ma 43 Wh. No i kurcze spada mi jej pojemnosc - wynosi teraz 96%.... Pytanie dotyczy tez nx7400, bo to praktycznie blizniaczy model (ale nie wiem jak u niego z baterią) I tak - potwierdzam - laptop delikatnie piszczy podczas pracy na baterii (w temacie o nx7400 byla taka informacja) - moj ma to samo. No i jeszcze jedna śmieszna sprawa - model ten zniknął ze strony HP :) (ps. to ten model byl dostepny w mediamarkcie) Zrób kalibrację, tzn. wyładuj aż laptop sam się wyłączy i naładuj do pełna (tak 3x). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psla Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Zrób kalibrację, tzn. wyładuj aż laptop sam się wyłączy i naładuj do pełna (tak 3x).zawsze tak robie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...